pondělí 22. ledna 2018

Pujcovna vycepni zarizeni ostrava

Výčepní zařízení bude mít úspěch na každé akci. Najděte si půjčovny a zapůjčovatele v okolí města Ostrava. Pípy a výčepní zařízení for rent.


Vaši objednávku vám můžeme po domluvě přivézt. Vytvořeno systémem FineEshop. Půjčovné se počítá za každý kalendářní den. Skoro každý čech má rád náš národní chmelový mok, ale jak na to, aby bylo pivo správně vychlazené? Nabízíme vám profesionální výčepní zařízení značky LINDR pro restaurace, občerstvení , vinotéky a také jednodušší kompaktní přístroje vhodné do domácnosti na zahradní party a různé další oslavy.


Popis: Jedná se o výčepní chladicí zařízení zn. Den = hodin (do druhého dne) Víkend = pátek od 8. Vítejte v našem internetovém obchodě. Jsme profesionálové ve svém oboru, nabízíme a prodáváme výčepní zařízení a příslušenství, vhodné i do domácností na Vaši párty a podobně. Veškeré zboží máme skladem a jsme schopni jej v podstatě obratem dodat.


Vratná kauce 50- Kč Zboží na pobočce Lahovice Postřikovač zádový obsah nádrže (L) max. Cena za víkend znamená vypůjčení v pátek po 14:hod a navrácení v. Brno pivovar-Starobrno, Český Krumlov-Eggenberg, Dalešice-Dalešické, Děčín-Kapitán-Admirál-Děčínské, Hanušovice-Holba, Humpolec-Bernar Krušovice-Krušovice, Litoměřice-Kalich, Litovel-Litovel, Opava-Zlatovar, Ostrava -Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník, Přerov pivovar Zubr-Zubr, Svijany, Trutnov pivovar. Zobrazuji všechny výsledky. U zapůjčení jinak než na víken je cena stejná jako víkedová, trvá-li zápůjčka stejný počet dní. Kratší zápůjčky (než víkend nebo jiné dny o stejné době trvání) jsou z důvodu nákladů spojených s údržbou za stejnou cenu jako víkend.


Do každé hospody nebo restauračního zařízení patří, alespoň v naší pivu zaslíbené zemi, taky výčep. Ale nejenom komerční provozy mohou být vybaveny touhle vymožeností, která umožňuje dopřát si zlatavý mok tak, jak to má správně být. Nabízíme kompletní výčepní techniku a výčepní zařízení pro správné čepování a údržbu domácího nebo profesionálního výčepu. Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Osobní údaje budou zpracovány pouze za účelem konkrétní poptávky.


Pořádáte oslavu a rádi byste měli na zahradě chlazené točené pivo? Zapůjčíme vám chlazení vhodné ať chcete menší soudek pro sebe a své kamarády, tak třeba i na taneční zábavě pro spousty hostů. Hutnící a vibrační technika. Nabídka kvalitních strojů, které neustále rozšiřujeme.


Poskytujeme odborné služby s lidským přístupem. Zavolejte nám ještě dnes. Umíte připravit občerstvení a zorganizovat báječnou akci, ale nemáte vybavení? Váháte nad jeho koupí, poněvadž další oslavu neplánujete?


Váš přístup je velmi rozumný — proto si vše potřebné zkrátka půjčíte u nás. SPUSTILI JSME PRO VÁS NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY NAŠÍ PŮJČOVNY! Najdete zde přehledně zobrazeny všechny stoje i přílušenství, které budete potřebovat k Vaší práci.


Madlo vhodné k transportu je zasouvací, veškeré ovládací prvky se ukrývají v zadní části, celistvé boky neruší mřížované průduchy a nové madlo kohoutu skvěle sedí do moderního konceptu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения