pátek 19. ledna 2018

Trdelnik se zmrzlinou kde koupit

V tuto chvíli můžete zmrzlinu v trdelníku koupit např. My už se nemůžeme dočkat, až si trdelník se zmrzlinou dáme! Do slovníku lichotek se nově přestěhovalo slovo „trdlo“. Buďte trdla a pojďte do Trdlokafe na trdelní dobrotu!


Kromě klasických tu mají i trdla s příchutí nebo po okraj naplněná vanilkovou či malinovou zmrzlinou. A pro zájemce k nim podávají. Marcel, máš to moc hezky nafocené. K trdelníkům mám velmi rezervovaný postoj díky byznysu, který se z nich stal v centru Prahy, kde ho vydávají za tradiční staročeskou pochoutku, což tedy není (a rozhodně ne se zmrzlinou , nutelou nebo čím vším ho prodávájí).


Po upečení už se jen pocukruje. Trdelník tedy vypadá jako dutá kremrole, ovšem na rozdíl od ní neobsahuje, či spíše původně neobsahoval náplň. Dnes už se ale v rámci inovací náplně používají. Ochutnat tak můžete trdelník se zmrzlinou , ořechovou směsí anebo se šlehačkou a jahodami.


Na fotkách je zachycený západ slunce nad Pražským hradem pozorovaný skrze trdelník s nutelou, trdelník se šlehačkou a se sochami Karlova mostu, trdelník se zmrzlinou a Mostecké věže. Margaretě, trdelníky, které se prodávají na trzích opravdu se skalickým trdelníkem nemají nic společného, jsou tvrdé nevláčné, když jsem ve Skalici neodolám a vždy si nějaké Pod Hájkem koupím. Jenom škoda, že se nedají koupit i zde v Čechách a na Moravě. Stále se vzděláváte a učíte se novým věcem, ale nevíte, zda dřív udělat to či ono.


Možná byste si měli uvědomit, že je víkend a ten je určen k relaxaci. Dejte si už konečně pauzu, vědomosti se musí stejně hezky rozležet. Nepřipouštějte si nic zlého. Po celém městě najdete spousty obyčejných trdelníků, ale zde se dočkáte sladkůstky, která nejen skvěle vypadá, ale také je opravdu vynikající. Ochutnali jsme s pistácií (trdelník je celý naplněn čokoládovou zmrzlinou ) a devil variaci (zmrzlina z aktivního uhlí s kokosem).


Doporučuji předem neobědvat, protože nálož. Profi gril na trdelník vhodný na akce, kde je nutno upéct rychle velké množství, tento gril může upéct až 2trdelníků za hodinu. Nízká spotřeba plynu (bomby pod stojanem) a má i vlastní nádrž na teplou vodu ohřívanou odpadním teplem. Provedení nerez, vyladěn na dokonalé pečení. Náš trdelník si postupne získal u ľudí takú popularitu, že sme sa museli presťahovať do väčších priestorov, kde otec postavil ďalšiu pec, aby sme uspokojili každého nášho zákazníka.


Dostali jsme malinký trdelník s kokosem a zmrzlinou. Na jiný se to prý nevztahuje. Bránila jsem se , že máme nárok na velký s příchutí jakou si vybereme.


Bylo mi řečeno, že dobře, že ho musí udělat ale pak bude horký a zmrzlina vyteče. Všude litaly vosy a koupaly se v nutele. Paní předemnou na to upozornila a odpověď.


Hlavně zmrzlinou , ale i jahodami se šlehačkou, jablky anebo šunkou. Zmrzlinový trdelník (Blizard Chimney) z Good Food. Ani nám v CityBee to nedalo. Zašli jsme na jeden a potvrzujeme, že trdelník z Good Food je králem hashtagu.


Turisté si zamilovali originální trdelník se zmrzlinou. Jen co v Karlově ulici začali vyrábět speciální trdelníky se zmrzlinou , ostatní je nově nabízejí taky. Koukají na vás téměř z každé prodejny.


Praha je jimi najednou úplně zahlcená. Co se skrývá za názvem Sweet Dreams CZ – Chimney cakes? Omamná vůně sladkých trdelníků!


A také jejich lahodná chuť v kombinaci se zmrzlinou , s některými variantami voucheru rolku ozdobí i jahody. Ke každému trdelníku si vyberete také jeden ze horkých nápojů – co třeba horkou čokoládu? Kde vám trdelník se zmrzlinou udělají?


MINIMELTS je čistá, nadstandardně kvalitní zmrzlina vyrobená opravdu jedinečným způsobem. Postup kryogenního mrazení, kterým se MINIMELTS vyrábí, spočívá v propouštění této zmrzlinové směsi přes lázeň kapalného dusíku při -197°C, kterým se její chuť doslova uzamkne uvnitř. Je možné si ho koupit ale také zabalený v obchodě, kde bývá nejčastěji rozřezán na menší kousky. Stejně jako trdelník, také šakotis může být podáván v různých verzích a často se například polévá čokoládou.


Na jeho přípravu se podívejte v přiloženém videu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения