čtvrtek 25. ledna 2018

Divadlo járy cimrmana

Divadlo járy cimrmana

Divadlo AQUALUNG si pro Vás tentokráte připravuje nový titul ZE ŽIVOTA HMYZU bratří Čapků. Premiéra je naplánována na 22. Vstupenky si můžete rezervovat ale již dnes.


Vyšetřování ztráty třídní knihy : Hry Žižkovského divadla. Seminář s ukázkami dramatu Járy Cimrmana zničeného v roce. Pan Hus aneb Tenkrát v Kostnici : Hry Žižkovského divadla. Mexický večer s představením Frida K. Délka představení je hodiny včetně přestávky.


Výtěžek Divadla Járy Cimrmana z tohoto představení bude věnován GALERII PRO ONKOLOGICKÉ PACIENTY A PODPORUJÍCÍ UMĚLCE. Program DJC zveřejňujeme vždy první den v měsíci na měsíc následující. Na přání mnoha diváků uvolňujeme na každé představení DJC ks vstupenek za á 1. Kč, které si můžete rezervovat při zveřejnění programu. Přeji si zasílat informační e-maily o představeních pořádaných v Žižkovském divadle Járy Cimrmana. Zaškrnutím této volby nám umožníte informovat Vás o zájímavých představeních, slevách a akcích.


Divadlo járy cimrmana

Kromě Divadla Járy Cimrmana pro diváky připravily řadu zajímavých představení také další umělecké soubory. Prestižní ocenění pro Žižkovské divadlo Járy Cimrmana. Divadlo Járy Cimrmana potěší diváky známými inscenacemi.


Tato jedinečná publikace je dosud nejobsáhlejším průvodcem po neobyčejně plodné, letos již šestačtyřicetileté historii českého národního pokladu – Divadla Járy Cimrmana. Když na sklonku života bilancoval Cimrman svou uměleckou činnost, došel neradostnému poznání: ani jedno z děl, které podepsal, nedošlo uznání. A proto se rozhodl ustoupit do anonymity a stát se autorem folklórním.


Divadlo járy cimrmana

Jasnozřivě rozpoznal, že moderní doba odsoudí k zániku. V divadle hrají pouze muži. VÁLKA ROSEOVÝCH - přeloženo! Přejeme Vám pěkný divadelní zážitek!


Proto jsme velmi rádi, že můžeme být jako hlavní mediální partner součástí oslav této neuvěřitelné padesáté sezony, a vrátit tak Cimrmana zpátky do rozhlasu, kde má své kořeny. Píseň, pomocí které plánoval pomocný učitel Václav Poustka zahánět nudu. Ale když si ji teď začne hrát, některý z kamarádů mu nastaví nohu.


Předplatné: Pevné řady Žižkovského divadla kombinují představení projektu Žižkovská štace, domácích souborů a Divadla Járy Cimrmana. Webové stránky Divadla Járy Cimrmana. Tip: neoficiální stránky Divadla Járy Cimrmana. Blaník - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana , jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Pokud jste zatím to štěstí neměli, a legendární tvůrce a herce v akci zatím neviděli, nyní máte jedinečnou možnost.


Cimrmani, a především jejich fanoušci, totiž ke svým 50. Járy Cimrmana je pražské divadlo , z ktorého repertoáru sú najznámejšie hry Ladislava Smoljaka a Zdeňka Svěráka s tematikou českého génia Járy Cimrmana. K prvému skúšobnému predstaveniu došlo 19.


Malostranskej besede (pre rodiny a známych) a oficiálne pre verejnosť. Byl otcem českého herce a hudebníka Vojtěcha Kotka. Vystupoval celkem ve dvanácti Cimrmanových dramatech, většinou v menších nebo málomluvných rolích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения