čtvrtek 25. ledna 2018

Olej na dřevo ve styku s potravinami

Olej na dřevo ve styku s potravinami

Olej je vhodný pro dřevěné povrchy, které jsou ve styku s potravinami nebo jsou určené na přípravu a podávání jídel. Impregnace pronikne hluboko do dřeva a učiní povrch voděvzdorný. Varování Při práci používejte osobní ochranné prostředky. Olej na dřevo ve styku s potravinami je bezbarvá bio-impregnace na bázi rafinovaného rostlinného a minerálního oleje s přídavkem aromatických olejů a jiných přísad.


Olej na dřevo ve styku s potravinami

Používá se k impregnaci a údržbě masivních a dýhovaných dřevěných povrchů, určených k přípravě pokrmů (kuchyňské pulty, stoly, servírovací vozíky apod.), což potvrzuje také certifikát IOS. Používá se pro impregnaci a údržbu masívních a dýhovaných dřevěných ploch, které. Varovania Olejom nasiaknuté handry je nutné po použití namočiť do vody alebo spáliť, v opačnom prípade môže dôjsť k ich samovznieteniu.


Tungový olej - velmi dobrá ochrana proti vodě a oděru na interiér i exteriér. Dřevo vytvrdí a je vhodný i na venkovní nátěry. Vynikající na zátěžové plochy - kuchyňské linky, podlahy, stoly, okna atd.


Světlicový olej - dřevo téměř nezabarví. Vhodný na nábytek, obložení, dekorativní předměty atd. Používa sa na impregnáciu a údržbu drevených povrchov, ktoré prichádzajú do styku s potravinami. Nanášajte ho handrou, štetcom alebo valčekom na suchý povrch vo väčšej vrstve.


Približná doba vsakovania až minút čím sa stane povrch odolný proti vode. Balakryl nabízí interiérový olej na dřevo na bázi přírodního včelího vosku. Je určený k ochranným a dekorativním nátěrům dřevěných podlah, nábytku, schodů apod. Olej je protiskluzový, má atest pro hračky i styk s potravinami. V internetovém obchodě Nejlevnejsi-Barvy-Laky.


Barvy pro přímý styk s potravinami najdete širokou nabídku kvalitních produktů v různých cenových relacích. Výrobky a materiály určené pro styk s potravinami. Rozsah činností vychází z Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. HRY A HERNÍ KONZOLE PC Hry. PNZ Barevný olej na dřevo. Lze použít na nové dřevo i na obnovu a oživení starších nátěrů.


Má nestékavou úpravu, je elastický a vlhkostně regulační. Snižuje praskání, bobtnání dřeva. Cena v eshopu 22K.


Predstavuje bezfarebnú bio impregnáciu na kuchynské pracovné dosky, stoly, servírovacie vozíky a pod. Belinka Olej na dřevo s přidanými vosky 5l. Obsahuje minerální látky, které dřevo chrání, a je velmi trvanlivý.


Můžeme samozřejmě koupit i syntetické oleje, jsou levnější než olej z teaku, ale zase nekonzervují tak dobře dřevo. Syntetické oleje v žádném případě nepoužíváme na předměty, které přijdou do styku s potravinami či pitnou vodou! Pro použití na předměty, které přijdou do styku s potravinami , jako jsou prkénko na krájení, salátové mísy nebo sýrové talíře. Měkký saténový povrch poskytuje silnou odolnost proti vodě, kterou lze bezpečně otřít vlhkým hadříkem.


Olej na dřevo ve styku s potravinami

Oleje a vosky slouží k ochranné a dekorativní úpravě dřeva v interiéru a exteriéru. Výhodou je snadná aplikace, renovace a mírné ekologické zatížení. Vhodné k nátěrům podlah v interiéru. Ostropestřcový olej 1 (virgin - panenský), lisovaný za studena, krmný. Kvalita balené látky: potravinářská.


Použití: Kosmetika, doplněk stravy pro zvířata, vhodný jako nátěr na dřevěné plochy, které jsou ve styku s potravinami jako jsou například stoly, vařečky, krájecí prkýnka a podobné věci v domácnosti. Olej nemá silný zápach a nezanechává skvrny na jídle, které přijde do kontaktu s ošetřeným povrchem. Vytváří velmi trvanlivý ochranný nátěr pro vnitřní a venkovní použití s vynikajícím hloubkovým pronikáním.


Výroba vychází z desítky let starých tradičních receptur.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения