pondělí 29. ledna 2018

Scholl pilník na nehty

Přirozeně pěkné a lesklé nehty na nohou vyniknou na hladkých a krásných chodidlech. Lesklé, hladké a přirozené – tak vypadají krásné nehty na nohou a na rukou! Funguje na jednu tužkovou baterii (AA), která je součástí balení. Pro zdravý vzhled a lesk nehtů bez námahy.


Nehty jsou naší vizitkou, proto je třeba se o ně pečlivě starat. Aby byly vaše nehty zdravé a pyšnily se krásným vzhledem, doporučuje se k jejich zkracování či tvarování opilování. Scholl Velvet Smooth El.


Nabízíme pilníky na přírodní, akrylové i gelové nehty. Jaký pilník na nehty je ideální pro přírodní, gelové nebo akrylové nehty ? Vybíráme správný pilník pro krásný tvar nehtů. Lze jej použít na ruce i nohy. S tímto pilníkem budete mít dokonale vypadající a lesklé nehty , lze ho použít na ruce a nohy, součástí balení jsou hlavice - 1. Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet. S tímhle pomocníkem zvládnete upravit nejen přírodní, ale i gelové či akrylové nehty.


Scholl pilník na nehty

Na své si tedy přijdou všichni. Jemné pilníky na přírodní nehty i hrubé pilníky na modeláž nehtů. Přírodní a lesklé nehty dosáhnete nyní bez námahy.


Tmanomodrý pilovacího nástavec - ideální pro dosažení požadovaného tvaru nehtů. Světle brusný nástavec - pro vyrovnání nerovností povrchu nehtů. SCHOLL Velvet Smooth Elektrický pilník na nehty - modrý.


Vybraný produkt koupíte výhodně přes Chci. Nakupování nikdy nebylo jednodušší. Momentálně nedostupné 1Kč bez DPH Kč Detail. Upravené ruce jsou pro ženu, ale nejen pro ni, vizitkou. Ať už chodíte pravidelně na manikúru nebo si nehty ošetřujete sama, pilník prostě musíte mít.


Pilník na nehty , rovný. Na trhu existují tři typy. Skleněný, papírový a kovový. Všechny tři druhy za vás testovaly naše dvě čtenářky a módní redaktorka Beata.


Nejprve si ale řekněme. Vaše nehty získají přirozený a zdravý vzhle není potřeba poté používat čirý lak na nehty. Díky jeho snadnému použití. Dopřejte si krásné nehty na vašich rukou a nohou. Snadno ovladatelný přístroj, se dvěma rychlostními stupni, disponuje třemi výměnnými nástavci.


Kč Váš nákupní košík je. Bezdrátový provoz zajišťuje AA baterie. Pravidelným používáním budou vaše nehty vypadat skvěle i bez laku.


Dbejte pokynů uvedenýchv návodu k použití. Používejte pouze na nehty na nohou a rukou. Přístroj smí být používán jen v souladu s jeho.


Oboustranný pilník na nehty pro dokonalý vzhled Vašich nehtů. S jednou stranou hrubější a druhou jemnější. Hrubosti jsou často kombinované pro zjednodušení práce.


Není nutné obměňovat různé druhy pilníků v průběhu modeláže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения