pondělí 29. ledna 2018

Vojenská bedna

Vojenská bedna

Ostatní - Vojenska bedna bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Popis: Prodám vojenskou bednu, zachovalá, včetně přihrádek na kulomety vz. Použitá dřevěná bedna s víkem, od nábojů nebo granátů. Uvnitř šuplíků jsou oddělitelné přihrádky. Každá skříňka má i ochranné víko, které brání před vysypáním obsahu z šuplíků při převozu. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Nábytek - Vojenska bedna bazar. Pôvodná vojenská drevená bednička so streliva (Mauser x 57) Vaša cena: 1€ ————— Drevená vojenská bedňa. Webová stránka ohradovepalety. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Přestavby V3S - fekál, sklápěč, skříň, valník s navijákem, hydraul. Stará vojenská bedna asi od vysílačky, perfektně zachovalá. Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Po. Nyní už nemusíte nakupovat pouze vysoce luxusní vojenské vybavení, stačí se trošku zdržet v této kategorii.


Základ truhly je opálený, na něj je nanesena zelená patina. Německá vojenská bedna , uklízím, je mi to líto vyhodit, třeba by se někomu hodila. Vojenská bedna s víkem pro všechny nadšence maskování.


Po dohodě můžu i poslat. Motocykle - Vojenska bedna bazár. Aukro Sběratelství Vojenské Vybavení. V případě zájmu pište na e-mail - kde se domluvíme.


Dále nabízím dřevěnou bednu s šikmým víkem s rozměry 55x45x19(10)cm. Nabízím dřevěnou vojenskou bednu. Originální vintage bedna Pokud potřebujete stylový úložný prostor a jste milovníci industriálního, loftového nebo městského stylu bydlení, tak zaručeně u Vás doma nesmí chybět klasická vojenská bedna v tradiční zelené barvě.


Zboží patří do kategorie DOBOVÉ ORIGINÁLY tyto kousky vždy ponecháváme v původním NÁLEZOVÉM stavu aby byla zachována. Dřevěná vojenská bedna. Velká dřevěná vojenská bedna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения