neděle 21. ledna 2018

Policový regál

Policový regál

Montáž bez šroubů je snadná a nepotřebuje specializovaný personál. Prakticky navržený modulární systém lze kdykoli. S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě. Dodáváme kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema.


Celkový počet polic na jeden regál není určen, vzhledem k nosnosti sloupů doporučujeme využít cca polic. Při nižším zatížení můžeme polic využít i mnohem více. Levné policové skladové kovové regály seženete na ABstore. Jejich plusy jsou jednoduchá montáž bez použití šroubů, kvalitní zpracování i spolehlivé dřevotřískové police, které Vás ohromí svou nosností.


Dobry den, Chtel jsem se zeptat, jestli je mozne dokoupit police? Použijte náš konfigurátor regálů a najděte ideální policový kovový regálový systém. Zadejte požadovanou výšku, šířku, hloubku, počet polic a nosnost a získáte ty nejlepší nabídky, jak by měl vypadat Váš ideální regál. Stačí jen pár kliků a najdete a Váš vysněný regál je zde.


Policový regál Mix je veľmi flexibilný a ľahko adaptovateľný systém. Základnú sekciu môžete doplniť, a tým aj rozšíriť, jednou alebo viacerými prídavnými sekciami K regálom Mix si možno. Kovové regály s plechovými policemi se používají pro širší okruh účelů. Jejich obvyklé využití je ve skladech, archívech nebo menších dílnách.


Své uplatnění najde nejen jako úložný prostor, ale také jako výjimečný prvek v industriálním bydlení. Je vyroben z černého kovu, police jsou z dubové dýhy. Použite náš konfigurátor regálov a nájdite ideálny policový kovový regálový systém. Zadajte požadovanú výšku, šírku, hĺbku, počet políc a nosnosť a získate tie najlepšie ponuky, ako by mal vyzerať Váš ideálny regál. Stačí len pár klikov a nájdete a Váš vysnívaný regál je tu.


Hľadáte nové regály, použité regály alebo bazarové regály? Jednotlivé regály si môžete upravovať podľa svojich potrieb, zvoliť si uzatvorené aj otvorené skladovanie vášho materiálu. Máme pre vás dobrú správu. Na e-shope Bazaroveregaly. Všechny ty malé lahvičky, krémy, mýdla… Je jich tolik!


Zkroťte je a dejte své koupelně řád díky regálům a poličkám. Jednoduchý systém montáže, nosníky se zasunou do stojinek a poklepem. Regal: Personalisiere und konfiguriere dein individuelles Design! Hochwertige, modulare Möbelstücke aus nachhaltigen Materialien. Tür und Schublade auf Wunsch.


Policový regál

Setzen Sie gezielte Farbhighlights. Wählen Sie aus Höhen aus. Flexibilität für Ihr Design. Konstrukčně stejný jako paletový s hloubkou pole 60cm.


Rozměr výška 210cm, délka 2x 360cm celkem 720cm, čistá sestavy délka. Popis: Nakonfigurujte si jednoduše vlastní policový regál VARIMO. Přístavné regály sdílí jeden rám regálu s regálem sousedním a proto je nelze užívat samostatně bez základního sloupce regálu!


Policový regál

Regálový systém VARIMO je bezešroubovou modulovou stavebnicí, k. Konfigurátor policových regálů Jungheinrich. Potřebujete zařídit kancelář nebo domácí pracovnu? Kolekce kancelářského nábytku Office, Vám díky rozmanitosti prvků a dekorů, nabízí širokou škálu možností, jak si svůj pracovní prostor vybavit tak, aby byl účelný a praktický.


Policový bambusový regál Otto se policemi je vzdušný, jednoduchý policový regál. Hodí se třeba do koupelny, předsíně, kuchyně apod. Jednou z nejlevnějších a nejjednodušších variant pro uskladnění věcí jsou plastové regály.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения