pondělí 15. ledna 2018

Prostěradla na vysoké matrace

Stačí nám sdělit pouze čisté míry matrace - výšku, šířku a délku. Tyto exkluzivní prostěradla jsou vhodné pro matrace s výškou až 40cm, všitá guma navíc zajisťuje perfektní přilnutí k matraci a výrazně usnadňuje práci s nasazením prostěradla. Garantujeme Vám, že toto jsou nejkvalitnější prostěradla , jaká se na našem trhu dají koupit. Všechna napínací prostěradla mají kvalitní všitou gumu pro delší životnost a lepší stabilitu.


Prostěradla na vysoké matrace

Na vnitřku matrace se dá totiž velmi podstatně ušetřit. Výška matrace tedy není jednoznačně určující. Pod centimetrů rozhodně nechoďte, ale nebazírujte nutně na vyšší matraci jen kvůli tomu, že se o ní tvrdí, že má delší životnost – realita totiž může být docela. Standardně jsou prostěradla určena do výšky 15cm.


Pokud si z nabízených rozměrů nevyberete, vyrobíme Vám jakýkoliv jiný rozměr i na vysoké matrace. V naší nabídce najdete tradičních bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla , nebo třeba moderní mikrovlákno. Nejširší sortiment kvalitních prostěradel české výroby. Prostěradla na míru zhotovujeme do 1-pracovních dnů. Froté, jersey, plátěná a prostěradla z mikrovlákna.


Nezapomněli jsme ani na dětská prostěradla do postýlky. Většinu prostěradel nabízíme s napínací gumou. U těchto typů prostěradel jsou uvedeny rozměry matrací, pro které jsou tato prostěradla vhodná. Díky nemačkavosti a vysoké napínavosti se prostěradlo jednoduše natáhneme na matraci a automaticky se vyrovná.


Speciální prostěradla na vysoké matrace ! Oblíbená froté prostěradla i na extra vysoké matrace. Rozměry klasických jednolůžek a dvoulůžek, dokonce i prodloužené variant. Nabízíme napínací prostěradla ve třech materiálových provedeních - jersey, froté a bavlněný satén. Jersey: Klasické napínací prostěradlo s všitou gumou určené na matrace do výšky cm. EXTRA vysoké bočnice potěší i majitele vysokých matrací a zajistí, že prostěradlo spolehlivě zakryje boky matrace.


Tato prostěradla jsou vhodná pro matrace o výšce - cm. Preferujete vysoké a spíše pevnější matrace ? Pro svou pevnost a houževnatost bývají vhodné i pro těžší spáče. Neznamená to však, že jsou tvrdé a nepohodlné. Jsou tedy ve spodní a horní části zakončená gumičkou, aby na matraci dobře držela. Více se dozvíte v naší fotogalerii ZDE.


V naší nabídce naleznete prostěradla Froté, Froté pro vysoké matrace , Jersey (žerzej), Bavlněná, Bavlněná napínací, Mikrovlákna. Rádi vyrobíme také prostěradla NA MÍRU. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Prostěradla na vysoké matrace

Příjemné a měkké prostěradlo pro extra vysoké matrace Träumeland Tencel UNI na matrace x 1až x 1cm. Pro matrace vysoké 15cm nebo nižší s ochranným potahem. Díky praktické gumě po obvodu a prošitým rohům se snadno převléká a dobře drží na matraci i při neklidném spánku miminka.


K výběru froté a jersey úplety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения