středa 31. ledna 2018

Ostřič nožů tescoma

Tupý nůž dokáže zpomalit i rozzlobit nejednoho kuchaře, ať už je profesionál nebo amatér. Pečujte o ostří svých nožů i vy. Máme pro vás klasické brousky, ocílky, a to na ruční broušení nožů běžných i speciálních.


Tip: nebaví vás věčně hledat kuchyňské nože i ostatní vybavení v šuplících a skříňkách? Vynikající pro snadné broušení kuchyňských nožů SONIC a ostatních nožů s hladkým ostřím. Brusné kotouče z nerezavějící oceli s vysoce účinným diamantovým povrchem, brousek se zásobníkem na brusný prach a protiskluzovým dnem. Sady nožů ve stojanu Luxusní kuchyňské nože v moderních designových stojanech vyrobené kováním ze špičkové japonské nerezavějící nožířské oceli.


Nože dodávané ve stojanech mají dokonalé ostří a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kvalitní kuchyňské nože jsou základem kuchařského umění v domácí i profesionální kuchyni. Kuchyňské nože TESCOMA mají dokonale ostré čepele, jsou optimálně vyvážené, opatřené ergonomickou či protiskluzovou rukojetí. Perfektně naostřené je udržíte pravidelným dobrušováním ocílkou.


V této episodě se zaměřuji na základní broušení nožů pomocí brusky Tormek a přípravku SVM 45. Univerzální ostřič nožů Praktický ostřič nožů pro snadné a rychlé broušení nožů. Brousky na nože skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Jedině ostrý nůž udělá svou práci dokonale. Tescoma , Fiskars, Lansky a dalších. Ovšem každý materiál vyžaduje jiné zacházení. V sortimentu TESCOMA najdete brousek na broušení keramických nožů i všech dalších typů. Pro snadné a rychlé broušení kuchyňských nožů s hladkým a pilkovým ostřím.


Krájejte, filetujte, krájejte na drobné a kostky se svými starými noži, jednoduše! Vynález Edge se doporučuje do každé domácnosti na rychlé a účinné ostření nožů. Tento inovativní ostřič nožů je nyní dostupný s fantastickou zaváděcí slevou.


Elektrický brousek nožů Orava. Tento elektrický ostřič nožů je za nízkou cenu vzhledem k jeho kvalitě. Safírové kotouče, které jsou součástí ostřiče, brousí nože i sekáčky ve dvou stupních. V hrubém stupni broušení a následně v jemném stupni přebroušení.


TESCOMA antiadhezní nůž na zeleninu PRESTO TONE cm. BANQUET Nůž porcovací s nepřilnavým povrchem FLARET Verde 3cm. Pomocí JO přípravku pro broušení nožů nabrousíte osří pod přesně definovaným úhlem. Samozřejmostí je brousící systém V-Sharp, který zachovává stálý nastavený úhel a pomocí kalibrovaných pružin stálý tlak. Ostřič nožů V-Sharp Classic II je nejnovější model ostřiče V-Sharp.


K ostření nožů bez nutnosti připojení k elektřině Sna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения