úterý 16. ledna 2018

Nakladatelství host ediční plán

Už nemusíte chodit ke zpovědi — historie internetového vyhledávání postačí. Lidstvo během jediného dne internetového surfování vygeneruje osm bilionů gigabytů dat. GRAHAM MASTERTON ČERVENÁ LUCERNA. Rozený vypravěč s jedinečným darem proměnit všední věci v děsivou skutečnost.


Nakladatelství Argo, jedno z nejvýraznějších českých nakladatelství posledního desetiletí. Vydáváme kvalitní beletrii, historické i jiné odborné knihy.

Naše knihy k dostání na eshopu Kosmas. Po dobu uzavření prodejen zakoupíte na eshopu Kosmas. Přejme si, ať se věci vrátí k normálu co nejdřív, a braňme se depresím třeba i četbou silných příběhů! Postupem doby se nakladatelství zaměřilo rovněž na vydávání základních děl této tradice. Tiché roky Aleny Mornštajnové už jsou sice venku, ale nebojte se - edičák Hostu na letošní podzim je jinak opravdu plný knih, které teprve vyjdou.


V nakladatelství Host se dlouhodobě snažíme čtenářům zprostředkovávat pestré literární zážitky a být pro ně zárukou kvality. Proto lpíme nejen na vysoké literární úrovni vydávaných titulů, ale i na prvotřídních překladech, redakční práci a celkovém grafickém zpracování. Na milovníky detektivek čeká další díl ze série s komisařem Joonou Linnou od Larse Keplera (Lovec králíků – únor) a třetí díl ze série Akta Enzo od Petera Maye (Černé světlo – duben). Přes novinek včetně španělského a italského napínáku, dvou původních českých novinek, sci fi, fantasy, včetně série N.

Internetová prodejna na platformě Zoner InShop 4. Jemisinové, jejíž první dva díly získaly nejvyšší žánrové ocenění Hugo, knihy pro děti a dvě nové básnické sbírky a tak dále. Edičný plán sa postupne vyprofiloval do štyroch základných edícií a do stálej spolupráce s desiatkou prekladateliek a prekladateľov z angličtiny, nemčiny, francúzštiny, taliančiny, španielčiny či ruštiny. Uvedená data jsou pouze přibližná a mohou se kdykoli změnit! Ediční plán bude doplňován průběžně.


Možná už je znáte a potřebujete jen zjistit, jestli vám něco neuteklo. Mě od pro mě nováčků zaujaly tituly jako: Barva vraždy Bee Larkhamové, Okem vrány, Bitevní pole, Marokánka, Tohle je moře, Let. Samozřejmě nečekejte, že díky knize už nikdy nebudete mít špatnou náladu nebo špatný den, ale minimálně Vám kniha pomůže tyto dny či období lépe zvládat. Na letošní podzim a zimu si sice ještě nějaký ten pátek počkáme, ale nemusíme čekat na ediční plán nakladatelství Host právě pro tuto dobu. A nutno říct, že opět díky skvělým knihám, které v tomto období od tohoto nakladatelství vyjdou tu tak máme hned další důvod proč se případně na toto období těšit či se na něj těšit zase o něco víc.


Dlouho očekávaný ediční plán našeho nakladatelství pro tento rok je tu pro vás. Jsme moc rádi, že vám můžeme opět nabídnout jak pokračování mnoha rozjetých sérií, tak i nové série, další kolosální knihy i nová upravená vydání dlouho nedostupných titulů. Z tiskárny nám dnes přišel ediční plán Online si ho můžete prolistovat tady bit.


Další opatření vlády proti šíření koronaviru se týká i distribuce a prodeje knih v kamenných prodejnách a obchodních centrech. Expedice našich novinek budou v souladu s nařízením pozastaveny od 14. Kvalitativní výzkum se zaměřením na polostrukturovaný rozhovor - Mišovič Ján S rostoucím využíváním kvalitativního výzkumu v posledních desetiletích a zařazením kvalitativních výzkumných metod do osnov různých studijních oborů na vysokých školách se technika polostrukturova.


Jsi bloger a zaujal tě nějaký titul? Dominantním směrem ediční koncepce je literatura faktu a historie, velký prostor je ale v edičních plánech věnován i fantastice.

Zaměřuje se na vydávání učebních textů, vědeckých monografií, odborných časopisů a vědeckých sborníků všech oborů univerzity. Druhé vydání Scott Olsen Za pomoci mnoha ilustrací tato kniha poodhaluje tajemství přírody, které se ukrývá ve zlatém řezu, jednoduchém, avšak o to záhadnějším poměru,. Všechny knihy, které vydává Masarykova univerzita ve svém nakladatelství Munipress nesou univerzitní ISBN a logo Munipress na hřbetu a na zadní straně obálky. Používáme technologie, jako jsou soubory cookie, abychom mohli přizpůsobovat obsah a reklamy, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat provoz na webu. Odborní ediční poradci nebo ediční rady jsou uvedeni vždy u příslušné edice či projektu.


Tento původ do jisté míry předurčil vydavatelský směr NLN. Pokračování deníkových zápisů chytré a citlivé americké středoškolačky. Svěží humorné i vážné postřehy čerstvé americké středoškolačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения