úterý 23. ledna 2018

Neotáčí se buben u pračky

To nezastaví mnoho uživatelů technologií. Opírají ji dlouho po použití pračky. Ale dalším krokem v práci přístroje bude jeho selhání. Netočí se buben u pračky.


Tato vada nastává ve chvíli, kdy je poškozen řemen, motor, chyba však může být v systému jako takovém.

Ale po nějaké době byl neočekávaně ukončen. Program nebyl dokončen, ty věci uvnitř, dotvarování paniku, svět se změní při pomyšlení na mytí rukou. Se podíváme na to, jak se zbavit škody, ne-li otáčet buben pračky - příčiny, důsledky a řešení problému. Tak nevim, pokud nebudeme vědět co s tím, zavoláme opravu, ale chceme přijít na to čím to může být, aby jsme opraváře nevolali zbytečně.


Pračku si „na koleně“ neopravíme. Příčin, proč se neotáčí buben pračky je několik. A žádná se nedá opravit nějakou.

Podívejte se na uhlíky jestli nejsou krátké,nebo jak sedí. Koukal jsem se na klínový řemen a ten je v pořádku, ale při otočením kola který vede řemen se buben netočí. How to Make Deep Reach C Clamps All Wood only $Extreme Strength - Duration: 35:47.


Možná nejčastější porucha, která by mohla způsobit takovou situaci, je selhání hnacího pásu a jeho uvolnění. Stejně jako u jakékoli jiné techniky mají chyby své důvody a tento problém může být vyloučen sám. Než opravíte a pochopíte, co dělat, musíte vědět, v jakém okamžiku došlo k poruchána začátku programu nebo během cyklu.


Nezdá se mě, že by u dva roky staré pračky nějakým způsobem vyskočil buben z ložisek. Je-li vše vpořádku je vadná elektronika. Když pravidelně svou pračku používáte, určitě dobře znáte jaký má normální zvuk. Poškozené, chcete-li chycené ložisko poznáte podle toho, že pračka během ždímání takzvaně hučí. Intenzita hučení už jen signalizuje urgenci, že je potřeba provést výměnu ložiska pračky!


Doporučujeme vám, abyste se obrátili na tým zákaznického servisu Bosch. Jeho pracovníci okamžitě najdou příčinu, proč se buben neotáčí , a problém vyřeší. Nevíte proč se neotáčí buben u pračky ?

Najdeme vám spolehlivého řemeslníka. Získejte cenové nabídky na opravy praček, servis elektrospotřebičů. Odpověď: Pokud se vám viditelně netočí buben u pračky Indesit nebo jiné značky, důvodů může být celá řada. Mezi nejčastější patří: Přetržený, prasklý nebo spadlý řemen – relativně drobná závada praček, kterou však nedoporučujeme laicky řešit. U pračky jsou totiž rozhodujícími faktory nejen cena uvedená na visačce, ale i její typ, velikost bubnu, spotřeba elektrické energie nebo hlučnost.


Rádi vám s výběrem pračky pomůžeme! Na samotném začátku je potřeba si uvědomit, jaký typ pračky hledáte. S takovýmto popisem závady jsme obdrželi řídící modul sušičky na opravu do našeho elektroservisu. Závada se projevovala tak, že po uvedení sušičky do provozu se buďto buben neotáčí vůbec, nebo se otáčet začne, ale vydává „divné“ zvuky a škube s sebou. Vadné ložisko pračky Zdá se to poměrně jednoduché k rozpoznání.


Dobrý den,…Ukázat celou poptávku. Další reference, ceny a inspirace: opravy praček, se. Mytí není možné, pokud se buben otáčí špatně nebo vůbec neotáčí. V takovém případě je důležité správně určit příčinu selhání a pokusit se sami vyloučit, ušetřit na opravách a vrátit pračku do původní kapacity.


Buben je ústředním prvkem každé pračky. Sušička běží a hučí, ale buden se netočí. Teď jsem s tím trochu silou chtěla zatočit a trošku to povolilo, ale něco tomu vadí, aby se točil volně jako v pračce.


Díky za pomoc, jestli někdo ví, čím to je. Testy práčok sú ideálnym odrazovým mostíkom pri výbere práčky. Spolahnite sa na výsledky svetových testov, ktoré sme pre vás zozbierali a roztriedili.


Výsledná tabuľka s odporúčanými modelmi ponúka tie najlepšie práčky , aké sú v súčasnosti na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения