středa 10. ledna 2018

Plastové cedulky

Značení do velikosti Aje vyrobeno z plastu tloušťky mm, větší formáty jsou na materiálu síly mm. Jedná se především o cedule z plexiskla, některé metalické plasty a imitace bronzu. Plastové tabulky a značky se.


Barevné vrstvené plasty jsou určené především do interiéru. Ceny plastových cedulí Technologicky nejnáročnější a cenově nejdražší je výroba imitace bronzu. Nabízíme výrobu reklamních a informačních cedulí v provedení - plastové cedule a hliníkové cedule.


Cedule jsou pro exteriérové i interiérové použití. Standardně garantujeme minimální letou životnost v exteriéru. Reklamní cedule vyrábíme ze speciálních materiálů na které nepůsobí exteriérové vlivy, jako jsou. Internetová prodejna na platformě Zoner InShop 4. Zákazové bezpečnostní tabulky můžeme nejčastěji spatřit jako cedulky značící zákaz kouření a zákaz vstupu.


Plastové cedulky

Díky malým rozměrům lze použít na poštovní schránku i na vchodové dveře domu a bytu. Kč PVC stojánky k označování výrobků na výstavách, veletrzích či v obchodech nabízíme antireflexní nebo čiré , z odolného plastu, vhodné pro styk s potravinami. Akční nabídka: plastová urna se zlatým, stříbrným nebo černým štítkem zdarma. Na plastové urny zhotovení cedulky v hodnotě 139Kč zdarma. Pomůžeme Vám označit a zviditelnit Vaše zboží nebo produkt.


Visačky a jmenovky slouží pro identifikaci osob, návštěvní karty apod. Tyto bílé plastové popisovatelné cedulky ocení každý nadšený zahrádkář. Cedulky velmi jednoduše označí každou Vaši sazenici a Vy pak už jen můžete sledovat, jak rostlinky povyrostly. Jedno balení postačení na označení 1rostlin. Výhody plastových tabulí: Narozdíl od plechových a kovových cedulí tyto cedule neoxidují, nerezaví a jsou vhodné jak do interiérů, tak do exteriérů.


Plastové cedulky

Speciál Než vstoupíme do domu: Krásná i zábavná domovní … Například v keramických dílnách můžeme najít jak čísla s lidovými motivy, tak motivy vhodné pro městské domy. V této kategorii najdete široký výběr kvalitních a cenově dostupných výrobků pro zkrášlení a zušlechtění Vašeho domu, chaty, chalupy či zahrady. Na Vaše přání Vám zhotovíme jmenovky SPZ. Stačí si jen vybrat a kontaktovat nás.


Nyní ke každé objednávce nad 5Kč dostanete dárek. Ten si sami vyberete přímo v košíku při objednávce zboží. Obal je složen z kombinace dvou částí - flexibilní gumové části a odolné plastové části, které působí jako odolná a silná ochrana před poškozením. Precizní výřezy zajišťují bezproblémový přístup ke všem.


Plastové cedulky

Vysoce odolné bezpečnostní tabulky, samolepky a bezpečnostní značení. Vyrobené sítotiskem a UV vytvrzovanými barvami, velmi odolnými proti vyblednutí i pošrábání. Gravírované plastové tabulky - většinou imitace kovu - jsou tabulky s laserem vyrytým motivem.


Používáme je k výrobě štítků na dveře, schránky, ale také jako označení sídla firmy, advokátní kanceláře, apod. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Použití bezpečnostních tabulek předepisuje nařízení vlády č. Musí být viditelné a rozpoznatelné i při přerušení dodávky elektrické energie na dobu nezbytně nutnou k bezpečnému opuštění objektu.


Plastové cedulky

Kovové odlitky, piktogramy, samolepky a logoprinty, cedulky plastové i kov, pro označení WC, koupelny, sociálních zařízení, toalety, záchodu, značení chlapeček wc, panenka wc, panáček wc, wc invalida nebo pro invalidní, wc páni - dámy, wc muži - ženy, znaky (symboly) invalida.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения