pátek 26. ledna 2018

Potisk ubrousků praha

Nezaleží na tom, jestli potřebuje jen pár set kusů na jednorázovou akci, nebo sta tisíce pro síť restaurací. Nabízíme potisk : triček, mikin, sportovního oblečení, pracovního oblečení, kšiltovek, utěrek, ubrousků , textilních tašek, šátků, šňůr ke jmenovkám a balících šňůr, deštníků, vlajek a vlajkových girlan dalších výrobků. Všechny ceny jsou uvedeny za jeden kus v Kč, a to včetně DPH. Dodáváme kvalitní ubrousky s potiskem v různých barevných kombinacích dle přání zákazníka.


Hledáte potisk triček ve špičkové kvalitě od jednohu kusu? Jsme specialisté na digitální potisk triček. Zajišťujeme i potisk tričke online přes eshop. Ubrousky s potiskem, Největší e-shop s ubrousky. Provozujete hotel, restauraci, kavárnu nebo jste z reklamní agentury a hledáte výrobce ubrousků s potiskem nebo prostírání?


POTISK UBROUSKŮ A PROSTÍRÁNÍ. Moskevska u zastavky Cechovo namesti. Ale udelaji ti to kdekoliv kde delaji kopirovani,vizitky, potisk tricek a taky zalezi jak velke bude to razitko od toho se odvii ta cena a tak jestli barevne nebo ne. Pro plošné větší motivy se využívá střiž v roli, která se nařeže na řezacím plotru a potom se přiloží na požadovaný materiál (jeho složení musí být alespoň PES) a motiv se nakonec zažehlí na zažehlovací stolici. Vyladíme ZDARMA grafické podklady a zajistíme perfektní výsledek.


Vylepšujeme prestiž restaurací, hotelů, kaváren jejich logem na ubrousky, prostírání aj. Pomáháme svatebním a cateringovým společnostem zabezpečit bezproblémový přísun kvalitních Airlaid ubrousků a plastového nádobí. Potisk plastových kelímků.


Nabízíme vlhčené ubrousky, které Vám opatříme reklamním sdělením. Kapesníčky jsou baleny v plastových obalech. Reklamní potisk je umístěn na přední straně obalu.


Minimální množství pro objednávku vlhčených ubrousků je 1ks! Ceny jsou předmětem individuální. U jednotlivě balených ubrousků je možný plnobarevný potisk celého sáčku.


Případně je možné ubrousky dodat v kartonovém boxu s vlastní grafikou. Následně záleží pouze na tom, po kolika kusech budou. Naší činností je výroba textilního zboží pro nemocnice, prádelny, privátní kliniky, domovy důchodců, hotely a catering.


Specializujeme se především na výrobu ručníků, lůžkoviny pro hotely, ubrusů a ubrousků z damašku. Přinášíme vám i luxusní bytový textil z kolekce. Poskytujeme služby v oblasti potisku triček a dalšího textilu, který provádíme na profesionální úrovni, technologiemi, které co možná nejvíce splňují přání a potřeby našeho zákazníka.


Arei reklamní předměty s. Naše firma se zaměřuje na výrobu, dovoz a potisk reklamních předmětů. Provádíme potisk textilu, psacích potřeb, hrníčků, cestovních tašek, USB a dalšího zboží, které si můžete objednat na našem eshopu. Speciální vlhčené ubrousky, jsou šikovnými pomocníky do kabelky či do kapsy, které s sebou lze nosit kamkoli. Vytvoř si vlastní potisk online, rychle a levně.


Trička, mikiny, hrnečky, batohy, zástěry atd. Vlastní potisk nikdy nebyl jednoduší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения