úterý 30. ledna 2018

Pračky indesit kvalita

Výber kvalitnej práčky je postavený na dobrých parametroch. Všade na internete sa sypú čísla, centimetre, decibely, funkcie bez vysvetlení. V našich testoch sú detailne rozobraté a popísané všetky parametre potrebné pre správne rozhodnutie pri kúpe práčky. Indesit se nám rozbila dní po záruce, odešlo čerpadlo. Všechny tyhle italský pračky ,jsou na tom podobně.


U Candy se nám vysypalo ložisko, naštěstí to stihla v záruce. Na trhu máte k dispozici pračky s účinností odstřeďování mezi A (nejlepší) a D (nejhorší). Tato třída je udělená na základě procentuálního zbytku vody v prádle. Při koupi pračky s účinností ždímání třídy C počítejte s tím, že v prádle zůstane 54– vody.


Jedná se především o klasické volně stojící pračky s předním plněním. LG – Velký výběr a často velmi dostupné ceny. Pračky LG jsou úsporné, kvalitně zpracované a zpravidla opravdu dobře vybavené.


I levnější modely se většinou pyšní velice pěknými parametry. Zjistěte více o pračkách Indesit. Pračky Indesit mají speciální technologie pro zajištění perfektního praní všech druhů prádla. Vyrábíme pračky v mnoha barvách zahrnujících černou a stříbrnou. Pračky s předním plněním – mají větší vkládací otvor na své přední straně, zpravidla bývají technologicky vyspělejší (ale i dražší).


Zabírají v koupelně více místa, ale zase umožňují položit nahoru třeba sušičku. Specifickým typem jsou pračky vestavné, které jsou určeny k zasazení do kuchyňské linky nebo koupelnového nábytku. Pračky s horním plněním – vkládací otvor a dvířka jsou umístěna shora. Jedná se v podstatě o předem plněné pračky , přičemž některé mohou být kombinované i se sušičkou. Nejlepší využití naleznou v menších kuchyních, garsonkách či malých koupelnách.


Pračky jsou v dnešní době součástí téměř každé domácnosti. Slovem „slim“ se označují pračky se zkrácenou hloubkou. Ušetří spoustu času, ale zaberou také dost místa.


Konkrétní čísla nejsou v tomto směru jednoznačně. Musím povedať že som sklamaný , po naplnení pračky prádlom na bavlnu operie a začne pípať koniec programu bez toho aby vypláchalo a odstredilo , váha nepresiahla 6kg prádla! Už pomaly neviem aký program. Již zběžná historie značky dává tušit, že se zařízení s logem Indesit vyrábějí ve stejných továrnách jako ta od firmy Whirlpool.


Kdo a kde vyrábí Indesit. Proboha, jak můžou pračky Whirlpool s vrchním plněním vůbec projít testem. Tedy, porovnání parametrů a kvalita výrobků je hodně velký rozdíl. Výhoda predne plnenej práčky je, že si na ňu môžete pokojne niečo položiť, napr.


Pro všechny, kteří o této značce uvažuji upozorňují, že běžné po letech rezaví dvířka, upadají závěsy bubnu a odcházejí ložiska. Pokud nevěřite, najděte si. Nevýhodou tejto práčky je, že si treba dôkladne premyslieť kam ju uložíte, pretože otváranie dvierok bude uberať priestor.


V súčasnosti nie je problém nejaký výrobok zohnať, ale omnoho ťažšie si je vybrať skutočne kvalitný, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám. Dnešná doba je oproti minulosti výnimočná v tom, že ponuka hocikedy prevyšuje dopyt. Ruční praní je minulostí a bez automatické pračky se neobejde žádná moderní domácnost. Pračky na první pohled většinou vypadají podobně, ve funkcích se ale často liší.


V naší databázi naleznete testy jak klasických předem plněných praček, tak úzkých praček, ale i praček kombinovaných se sušičkou. In 1-2-einfachen Schritten zum passenden Ersatzteil für Ihr Indesit Gerät.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения