pondělí 29. ledna 2018

Půjčovna elektromobilů

Vyzkoušejte elektromobil nejprve u nás. Jeďte na výlet levněji než vlastním vozem. Parkování po celé Praze ZDARMA. Jsme největší půjčovna elektromobilů v Praze. K pronájmu nabízíme Volkswagen e-golf, Volkswagen e-up a připravujeme pro Vás AUDI e-tron.


Huge Range Of Fluorescent Tubes. Elektromobily Protech- první čistě elektrický autosalon v Praze. Už téměř pět let se zabýváme prodejem, pronájmem a servisem elektromobilů a příslušenství. Zajímá vás, kolik je u elektromobilu cena půjčovného? Chtěli byste si koupit elektromobil?


Potřebujete zajistit nabíjecí. Nabízíme nejširší portfolio v ČR. Pokud nemáte zkušenosti, velmi rádi Vám vysvětlíme vše, co se nabíjení elektromobilů týče. Dozvíte se, jak lze nabít elektromobil i doma z běžné zásuvky, nebo také na veřejných dobíjecích stanicích. O tom, že v této malé evropské zemi se děje něco zásadního čtenáři Hybrid.


Dobíjecí infrastruktura sestávající ze 1rychlo-dobíječek byla dokončena přes více než lety a letos také skončil program (takřka) bezplatných zápůjček elektromobilů. Nový e-Golf Vás bez dobíjení doveze až do vzdálenosti 3k. Již od první otáčky motoru je totiž k dispozici maximální krouticí moment. Jsme flexibilní a poskytujeme komplexní přístup včetně poradenství a servisní péče. Golf s výhodným dobíjením z dobíjecích stanic Skupiny PRE.


Největší půjčovna elektrických aut v ČR, operativní leasing. Provozujeme největší půjčovnu elektromobilů v ČR a poskytujeme službu operativního leasingu. V naší flotile najdete elektroauta Tesla, Nissan Leaf nebo Ford Focus Electric. Půjčovna elektromobilů. Autopůjčovna Praha - EASY.


Vyrážíte na dovolenou a potřebujete si půjčit některé autodoplňky? Hyundai Kona s dojezdem 4km. Pronájem elektromobilů Nejste si jistí koupí elektromobilu?


Navštivte stránky naší půjčovny kvalitního autopříslušenství a vyberte si z pestré nabídky nosičů kol na tažné zařízení, střešních boxů, řetězů na kola a dalšího příslušenství. Doporučujeme si vůz nejdříve půjčit a seznámit se s novým životním stylem, který elektromobilita přináší. Vybrat si můžete vůz z našeho vozového parku případně vám zajistíme i jiný model. A to až na několik měsíců. RENT - TRY - BUY Díky naší nové službě si můžete bezplatně vyzkoušet elektromobil před koupí.


Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. V souvislosti se spuštěním pronájmu elektromobilů PRE dodává, že je schopné nabídnout celkem typů vozů. Seznam zboží je prázdný.


Cílem celého projektu je přesvědčit Pařížany, že mnohem výhodnější pro ně je nikoliv auto vlastnit, ale prostě jej používat kdykoliv zrovna potřebují. Jízda s elektronickým pohonem. Mapa veřejných nabíjecích stanic. Revoluce - rodina vozů ID.


V Praze se spouští program sdílení elektromobilů s podporou nejen firmy, která takzvaný carsharing provozuje, ale také ve spolupráci s pražským magistrátem a Pražskou energetikou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения