pátek 26. ledna 2018

Čistící textilie

Čistící textilie

Nabídka čistících hadrů a textílií zahrnuje širokou škálu tkanin, které jsou tříděny dle druhu a savosti materiálu. Company profile – about us. The main goal of the company is to offer all kinds of cleaning rags (textiles) in demanding quality and amount. CENÍK - ČISTÍCÍ TEXTILIE. Textilie dopravíme až do skladu Vaší firmy, do hodin.


Čistící textilie

Rozděleny do dvou kategorií na řezané a neřezané. Uvedené ceny jsou bez DHP, za kg. Nakupujte čistící textilie , rohože výhodně na internetu. Pohodový nákup i bez registrace.


V nabídce DENIOS naleznete čistící ubrousky z buničiny, opakovaně použitelné čistící utěrky, ale také trikotové čistící hadry z bílých a barevných bavlněných látek a ložního prádla nebo z kartounu. Pokud se původní textilie opotřebuje, jednoduše zakoupíte novou a přístroj může dál plnit svoji funkci na 1. Poduška je vyrobena z mikrovlákna, díky kterému bude úklid účinný a šetrný. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Třídíme použitý textil od měst, obcí, z Červeného kříže a Německa. Prodej živnostníkům – kusový výběr. Podívejte se na náš ceník.


Jsme hrdí na to, že i díky naší činnosti se ročně ušetří tuny materiálu, hodiny lidské práce, hektolitry vody či MWh energie. Nákupem Second Handu i Vy šetříte naši planetu. Neváhejte a objednejte si z naší nabídky čistící textilii za internetovou cenu.


Čistící textilie

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Každý den u nás v eshopu výhodně nakupují stovky zákazníků. Co si z kategorie „Průmyslové utěrky, čistící textilie “ vyberete Vy?


Cílem firmy je výrobek nejvyšší kvality, servis do hodin, popř. Vyvinutý speciálně pro Vaši práci. Koch Mehrzweckreiniger kg - Popis přípravku: rychle účinkující intenzivní čistič pro čištění umělých hmot, textilií, kůže a čalouněných věcí od olejů, tuků, inkoustu, sazí, kouře a podobných znečištění. Na rozdíl od standardních čističů, které rozpuštěnou špínu zanechávají ve spodní části textilie , nano čistič textilu a čalounění čistí vlákno po celé délce a rozpuštěnou nečistotu vytahuje na povrch, kde ji snadno odstraníte. Ideální na tkané i netkané textilie , mikroplyš, koberce, potahové látky, textilní.


Trikotové čistící hadry a utěrky z buničiny pro snadné čištění povrchů vysoce odolné objednejte právě teď online a získejte dopravu zdarma! Ubrousky jsou vyrobeny z netkané textilie. Výrobky z netkané textilie efektivně nahrazují výrobky z klasické textilie a jsou vhodné do kosmetických, masážních, manikérských a pedikérských salonů. Netkaná textilie je levná, má vysokou užitnou hodnotu a je hygienicky nezávadná. Univerzální čistící prostředek na koberce pro vysavače se sáním přes vodu 5ml - Eta Exteron Nízkopěnící čistící prostředek pro vysavače na textilie a koberce, čalouněný nábytek.


Přípravek pro všechny vysavače se sáním přes vodu (vysavače s mokro-suchým sáním). Velmi dobře odstraní nečistoty. Netkané textilie , ŽLUTÝOBCHOD. KIMBERLY CLARK Utěrky X: Utěrky vhodné k všeobecnému použití. Nabízíme netkané textilie bílé i tmavé podle způsobu jejich.


Ideální pro úkony, které vyžadují kombinaci preciznosti a savosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения