pondělí 29. ledna 2018

Eta astro 1600w sáčky

THOMAS a modely uvedené níže. Doporučujeme Vám tyto podobné produkty : Zelmer 49. Sáčky do vysavačů) Hodnocení produktu:. Vysavače ETA jsou tu pro každého.


Příznivce osvědčené klasiky nezklamou dobře známé vysavače s hadicí, ať už se sáčkem či bez něj.

Sáčkové vysavače nabídnou maximální výkon a efektivní zkrocení všech nečistot, bezsáčkové vysavače se pak pyšní vysoce účinnými filtry a možností vysávat i bez nutnosti dokupovat náhradní sáčky. Zobrazit všechny recenze. Příslušenství ke spotřebičům ETA prodlouží jejich životnost a rozšíří nabízené funkce. Přinášíme radost a užitek více než let.


SHOULD YOU CLAY AND WAX YOUR CAR AT THE SAME TIME? Sáčky s takto jemnou filtrací nejsou vhodné pro vysávání popela a brusného prachu. Netkaná textilie, ze které je sáček vzor ETA Astro vyrobený, je efektivní filtr, který chrání vaši domácnost před prachem a je vyvinuta pro vysávání domácího směsného prachu.


ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.

Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pro sáčkové vysavače ETA je typický silný sací výkon, nízká hlučnost a elegantní design, a tak vaši domácnost nejen zbaví prachu a nečistot, ale i potěší oko. K sáčkovým vysavačům u nás pohodlně dokoupíte také sáčky do vysavače a další příslušenství. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Vyberte si u špecialistu kvalitné vrecká, sáčky do vysavačov za rozumnú cenu. Poštovné a balné už od 99. Stači si vybrať výrobcu (značku vysavača) a zobrazí sa vám jeho kompletná ponuka vreciek, sáčkov.


Tyto sáčky se již pod tímto katalogovým číslem nedodávají. Mastercraft, Neufunk, Ufesa, Wigomatt a dalších značek a typů, vysavačů, z netkané textilie, antibakteriálních, součástí balení je 1x vůně zdarma, 1x filtr. Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, nástavce na údržbu auta - všechno pro komfortní vysávání.


Náhradní díly na vysavače ETA. Dodáváme náhradní díly k vysavačům ETA.

Mnoho ND ETA vedeme skladem. ETA jako jsou hadice, hadicové koncovky, kompletní hadice hubice nebo trubky. Astro Overte si podobu vrecka na fotografii. Ak si nie ste istí, kontaktujte nás. Standardní vysavače ETA byly sáčkové – zprvu se sáčky textilními, do kterých se dal počínaje typem 4vložit hygienický papírový jednostěnný filtr ulehčující vyprazdňování, počínaje typem 4byly vysavače vybaveny také papírovými sáčky s tvrdým čelem a původní textilní sáček plnil funkci pomocného bezpečnostního filtru.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Sáčky Eta Astro z tohoto materiálu mají vysokou odolnost proti roztržení při vysávání ve vlhkém prostředí nebo při nasátí kamínku. Balení obsahuje 4x sáček do vysavače a čtyři mikrofiltr. Sáčky vyměňujte podle potřeby, nejpozději však do měsíců, aby jste zabránili vzniku zárodků plísní.


Sáčky pro vysavač ETA Marell od značky Vacs jsou kvalitnější alternativou běžných papírových sáčků, které se obvykle skládají z pouhých dvou vrstev s nižší filtrační schopností. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения