středa 17. ledna 2018

Lucidní snění zážitky

Cyklování nepřímých technik se sestává z pokusu o oddělení okamžitě po probuzení, který je, pokud není úspěšný, následován rychlým střídáním technik během jedné minuty, dokud některá z nich nezabere, kdy je pak možné se oddělit od těla. Právě tento fakt mu může poskytovat dosud netušené možnosti. Význam lucidního snění.


Proč je lucidní snění tak populární? Obvykle první věcí, která přitahuje řadu lidí k lucidnímu snění , je možnost fantastických představ a mocných zážitků. Někteří lidé přirovnávají zážitky z létání v lucidních snech ke svým sexuálním zážitkům. Slovo lucidní vychází z latiny a představuje něco jasného, světlého. Možná jste někdy zaslechli pojem lucidní pacient, jedná se o zdravotnický žargon, kterým.


Lucidita znamená jasnost vědomí. Některé stavy vědomí jsou snado dosažitelné (bdělý stav), jiné jsou vzácnější a zasahují do niterných koutů lidské zkušenosti (hluboký spánek, spánková obrna, mystické zážitky ). Zkoumáme techniky a způsoby, jak si lépe a silněji uvědomit, že jsme. Vědomé ( lucidní ) snění nefunguje u každého, ale ti, kteří jsou schopni vyvolat lucidní sny, se spoléhají na několik populárních metod. Zatímco většina tipů, jak si přivolat lucidní sen, vychází z duševní přípravy a tréninku, existují přístroje jako maska na lucidní snění , které pomáhají kontrolovat naše sny. Snící může naplnit své fantazie a zvýšit tak své sebevědomí.


Naučit se lucidní snění může sice nějakou dobu trvat, ale kdo vydrží, čeká silný zážitek. Jedinec, který prožívá lucidní sen, si ho uvědomuje tak, že umí rozlišit fakt, že se nejedná o realitu. Ne každý však může prožívat takové sny a ne každý je zvládne ovládat. Takové naše snové zážitky si můžeme už předem pokazit svou nezkušeností a nevhodnou strategií jejich ovládání.


Sdílejte naše články a podpořte Radostné zprávy! Pokud jen věříte myšlence, že je možné aktivně kontrolovat své sny, z máte vyhráno. Zbytku můžete dosáhnout skrze nástroje a triky, které nezahrnují tříhodinové meditování před spánkem.


Vyzkoušejte některé z nich ještě. Po zorientování se v situaci získáte volnou ruku nad vaším jednáním a můžete si dělat. Sen si tak můžeme od základů měnit k obrazu svému, libovolně se v něm pohybovat a dělat věci, které chceme.


Během lucidního snu si snící člověk uvědomuje, že je to pouze sen. Neznamená to však, že musí mít kontrolu nad vším, co se ve snu odehrává. Váš mozek reaguje na snové vjemy naprosto stejně jako na vjemy, které nasáváte v bdělém stavu.


Takže své snové zážitky skutečně prožíváte naplno… Tak tohle je lucidní snění – schopnost uvědomovat si, že se nacházíte ve snu, což vám umožňuje nejen objevovat, ale i vědomě utvářet a prožívat vlastní sny. Jak prožít lucidní sen. Již na začátek je vhodné poznamenat, že každý má jiné sklony k lucidnímu snění , pro někoho je to snadnější, ale jsou i tací, kteří k němu mají minimální vlohy. Ať už jste na tom jakkoliv, tak k intenzivním lucidním snům si můžete pomoci intenzivním tréninkem.


Když se probouzí ze snu, jeho mozek opouští spánkovou fázi REM (Rapid Eye Movement). Zastánci lucidního snění tvrdí, že člověk může spát, ale přitom může být při. Vytváříme si tak svět, který je nám příjemný a zážitky , po kterých toužíme.


Podstatou však zůstává, že musíme vědět, co chceme, jinak se opět spustí běžné snění , ve kterém se necháváme vést. Cílem celé akce je, aby její účastnící pochopili smysl lucidního snění a dostali ty nejefektivnější nástroje pro to, aby se co nejdříve propracovali k vlastním vědomým snům. Událost je pro veřejnost a zdarma. Studie o lucidním snění prokázaly, že využitím tohoto postupu můžete zvýšit své šance na lucidní sen až o tisíce procent. Vskutku divoká je WIL technika přímého přechodu z bdělého stavu rovnou do snu.


Jedná se o velmi specifickou techniku určenou spíše pro pokročilé snící. I běžný, nelucidní, sen nám může někdy ukázat, jak lze jednat jinak. Začátek tréninku: běžné sny lucidní snění. Ihned po probuzení se snažte rozvzpomenout na sen a zapsat si ho. Po čase zjistíte, že si toho pamatujete mnohem více.


Pokud se nepovede vybavit si sen, zkuste se. Chtěli byste se naučit astrální testování? Přejete si na několik hodin opustit své tělo a vydat se na cestu vesmírem?


Lidé prožívají mimotělní zážitky během snění , když se blíží smrt, nebo pomocí meditace a jiných. Jako lucidní sny se označuje zvláštní typ snění , při němž si spící uvědomuje, že sní. Do povědomí odborné veřejnosti se lucidní sny dostaly v 80.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения