středa 10. ledna 2018

Degustační balíček kávy

Připravili jsme pro vás degustační balíček , který výběr značně ulehčí. Můžete si tak vybrat, která káva vám nejvíce chutná. Malý degustační balíček výběrových káv. Nevíte pro kterou z plantážních káv se rozhodnout? Německého výrobce Gourmesso.


V případě Lugo dark roast platí, že čím více, tím lépe. Tato tmavě pražená směs chutná nejlépe připravená jako dvojité espresso. Zvolte si sami svůj degustační balíček 3x 100g káv single origin. Pokud byste si nevybrali z takto sestavených dárkových sad kávy , rádi vám sestavíme balíček na míru z produktů, které si vyberete u nás na e-shopu. Nejvíce kávy se pěstuje v Kolumbii a Brazílii.


Zajímavou středně kyselou chuť objevíš také u Peru nebo Guatemaly. Výběrové kávy , které nabízíme Vám doručíme vždy čerstvé, neboť jsou praženy v pravidelných intervalech a malém objemu, takže se nestane, aby Vám přišla káva, která již není čerstvá. Káva je pražená na střední stupeň (City, City Plus). Jsme česká pražírna kávy.


Kávu střežíme od zrnka na plantáži až k šálku lahodné kávy na vašem stole. S nejvyššími nároky hledáme pěstitele nejlepších kávových zrn. Ke každému zrnku kávy pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží. Tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být ve vašem.


Patří mezi nejprodávanější kávy z našeho sortimentu. Můžete tak poznat, která z káv vám bude vyhovovat pro dlouhodobější konzumaci anebo využít balení jako dárek svým blízkým, kolegům nebo obchodním partnerům. Ochutnej každý měsíc různé druhy kávy za zvýhodněnou cenu, které pro Tebe sami vybereme. Druhy kávy střídáme tak, abys každý měsíc ochutnal jiné. Degustační nebo dárkový balíček se skládá z pěti druhů naší nejoblíbenější čerstvě pražené kávy balené po 1g.


V balení najdete znovuuzaviratelných 50g balíčků kávy. Milovník kávy tak bude mít možnost poznat několik lahodných chutí kávy z celého světa. Vhodné pro kávomilce začátečníky co hledají tu „svoji“ kávu, stejně jako pro zkušené kávičkáře, kteří rádi neustále střídají a nebo objevují nové chutě.


Také vhodné jako dárek. Nemůžete se rozmyslet jakou kávu z naší nabídky zakoupit? Právě pro vás je určeno naše degustační balení.


Vyberte si zrnkové kávy po g, svolejte kamarády a rodinu a můžete s radostí začít ochutnávat. Vánoční balíček - Degustační set TOP 250g, mletá káva Vánoční degustační balíček mleté kávy nabídte milovníkům kávy velice bohatou paletu chutí. Celý tento set je za zvýhodněnou cenu a jako bonus k němu navíc obržíte nejen dárkovou tašku Vergnano, ale také Vergnano espresso šálek zdarma.


Domů na adresu Vám přijdou různé kávy jednorázově zabalené ve speciálním filtru. Poznáte, že naši kávu lze opravdu jen čapnout a vzít do kapsy. Velký degustační balíček výběrových káv. Objednejte si degustační balíčky a vyberte si chuť kávy , která vám nejvíc vyhovuje. Cena každého balíčku je Kč.


Degustační balíček kávy

Degustační balíčky jsou zabaleny ve znovu uzavíratelném papírovém sáčku se zipem po g. Upozornění: Od každého druhu kávy je možné objednat pouze kus. Jakou mám koupit jako dárek? Balíček 3x 100g zrnkové kávy dle vlastního výběru. Degustační kávový set vám poskytne vhodný, stylový dárek nejen pro baristu. Pokud nevíte, v našem degustačním balíčku najdete hned druhy káv.


Chcete předat perfektně zabalený dárek, na kterém si zároveň pochutnáte? Prohlédněte si naši nabídku dárkového balení, vždy založeného na lahodné kávě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения