pátek 26. ledna 2018

Šatní skříně s posuvnými dveřmi

Hledáte elegantní řešení pro ložnice, kde není místa nazbyt? Nebo chcete stylovou šatní skříň s velkým zrcadlem? Jsou praktické a elegantní. Do menších pokojů jsou ideální.


Ve SCONTU si můžete vybrat z pestré palety stylů, barev i provedení.

Moderní skříně s posuvnými dveřmi - elegantní design a funkčnost v jednom Nastavitelnost, balení a schopnost plně se přizpůsobit interiéru jsou jen začátkem výhod skříně. Obchodní síť Baumax nabízí široké množství stylových modelů, které osloví i ty nejnáročnější zákazníky. Levné šatní skříně s posuvnými dveřmi - velký výběr online na BauMax. Korpus i dvířka jsou z kvalitního lamina ( mm ) v barvě dub sonoma.


Prostorná šatní skříň s posuvnými dveřmi a zrcadlem. Moderní ložnicový nábytek z kolekce Latte je dodáván v kombinaci dekoru dub sonoma truflový a dub bažina. Výrobce klade velký důraz na bytelnost a kvalitu.

Z mnoha jiných vybíráme barvy: bílá, černá, wenge, javor, ořech, káva, kaštan, zebrano, dub a kombinace těchto barev. V nabídce naleznete také skříně s posuvnými dveřmi a šatní skříně se zrcadlem. V tomto ohledu Vám nabízíme široký sortiment.


Naše skříně nabízí posuvné dveře se zrcadlem v moderních dekorech dřeva nebo vysokém lesku. Prohlížíte si kategorii šatních skříní s posuvnými dveřmi. Skvěle se hodí jak do ložnice, tak i do obývacího pokoje, kde Vám poskytnou velký úložný prostor a zároveň se stanou nepřehlédnutelným kusem nábytku. Abyste maximálně využili prostor mezi stropem a vrchem skříně , doporučujeme vám pořídit si také nástavec ve stejné šířce a hloubce jako je vaše nová skříň. Skříně s posuvnými dveřmi jsou velice praktické a vhodné i do těch nejmenších prostor.


Na našich internetových stránkách naleznete širokou nabídku Skříní s. Kvalitní skříň by měla být prostorná a funkční. Vyřešte to šatní skříní s posuvnými dveřmi , která se díky tomu, že nezabírá při otevření žádné místo navíc, hodí nejen do užších předsíní, ale i do ložnice, kde se volný prostor kolem postele také hodí. A pokud chcete dobře vidět na to, co si dnes obléknete, volte skříň s osvětlením a zrcadlovými dveřmi. Vás skříně mnoha šířek a délek v moderním, klasickým nebo rustikálním stylu.


Mnohé skříně lze také doplnit o ozdobné prvky, jako jsou římsy, lišty či LED osvětlení, které dodají ložnici šmrnc a útulnou atmosféru. Chcete si pořídit velké šatní skříně , ale máte málo prostoru?

Korpus a další plochy jsou vyrobené z lamina. Skříň disponuje posuvnými dveřmi. Tento materiál se snadno čistí a udržuje. Přírodní dřevěný dekor pokoj prosvětlí.


V nabídce máme levné šatní skříně , které vyřeší tento problém a zároveň skvěle vypadají. V této kategorii najdete skříně , které plní nejrůznější funkce a vlastnosti - naleznete zde prostor pro zavěšení věšáků s košilemi či kalhoty, ale také police pro krásně poskládaná trička nebo šuplíky na spodní prádlo. U skříní s posuvnými dveřmi si ověřte také kvalitu kování. PAX s dveřmi Sestavy šatních skříní PAX poskytují úložný prostor, který skutečně dokonale zapadne na dané místo.


Vy sami si můžete vybrat rámy a dveře podle svého stylu a vnitřní vybavení podle svých potřeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения