pondělí 8. ledna 2018

Pojízdné regály

Posuvné regály Flexitek umožní uložit až dvakrát tolik materiálu, než běžné policové regály. Obslužnou uličku si vytvoříte sami tam, kde ji budete potřebovat. Pojízdné police a regály představují praktické pomocníky do domácností, skladů i provozoven. Snadno se přemístí, pojmou mnoho věcí a přehledně je uskladní. Regálový systém se dá kdykoliv rozšířit dokoupením dalších polic ve stejném stylu.


Pojízdné regály

Hodí se třeba do koupelny, šatny, komory. Regály - policové, paletové, obchodní, prodejní, pojízdné Nabízíme Vám řadu kvalitních regálů, které u nás seženete za skvělé ceny. Tyto použité regály jsou ve většině případů skoro nové, málo opoužívané.


Pojízdný regálový systém pro paletované zboží, který je tvořen kolejnicemi zapuštěnými do betonové podlahy a pojízdnými podvozky. Paletové regály jsou modulová stavebnice sloužící ke. Plastové pojízdné regály do koupelny. Vybavení koupelen Koupelnový nábytek Regály do koupelny Odebrat filtry.


Výroba, prodej, servis skladovacích technologií jako jsou pojízdné regály , policové regály , vybavení dílen a další. Kvalitní regály a regálové systémy, poskytujeme ucelený profesionální servis pro vybavení archivů, skladů a dílen. Regály , regálové systémy, pro archivy a sklady e- regaly.


Všechny ty malé lahvičky, krémy, mýdla… Je jich tolik! Zkroťte je a dejte své koupelně řád díky regálům a poličkám. Tímto řešením se podstatně zvětší ukládací prostory, eventuelně se ušetří plochy pro jiné využití. POJÍZDNÉ REGÁLY A ARCHIVAČNÍ SYSTÉMY. Umístěním policových regálů na pojízdné podvozky získáte vysoce efektivní skladový a archivační systém, který výrazně zvýší využití prostoru a zmenší prostorovou náročnost.


Jsou vhodným a spolehlivým řešením pro archivy, knihovny, úřady a další organizace. Dílenské pojízdné regály jsou určené pro strojírenství, na přehledné uložení nástrojů například u CNC obrábění. Regály - regálové systémy Policové regály Errex, Super a Unirack, pojízdné regály , paletové regály , regály na pneumatiky, konzolové regály.


Potřebujete doplnit nebo koupit regály Errex, Super a Unirack, případně jiný regálový systém? Potom jste na správné adrese. Zavolejte nám nebo zašlete e-mail a my Vám zpracujeme. Pojízdné konzolové regály jsou ve své podstatě systém se stejnými funkčními i ochrannými prvky jako systém paletový, tedy soustava kolejnic instalovaných v betonové podlaze a pojízdných podvozků.


Pojízdné regály

S tím rozdílem, že regálová nástavba je nahrazena systémem nosných sloupů a konzol pro skladování svitků, tyčového. Dělítka jsou vyndávací. Regály jsou velice zachovalé, kombinovatelné oboustranné s jednostrannými, vhodné na různé druhy zboží. Regály prodáváme v původních variacích a lze si je upravit viz níže.


Nabízíme profesionální vybavení pro Váš sklad i dílnu: regály kovové, regálové systémy, kovový nábytek, dílenský nábytek, dílenské vybavení, plastové přepravky, plastové boxy, bedny, palety, vestavby do aut. Pojízdné regály pro větší flexibilitu, prostor a pořádek. Pojízdné regály jsou uváděny do pohybu prostřednictvím ovládací růžice nebo volantu, který je pomocí řetězového převodu spojen s hnacími koly.


Pojízdné regály

Když pomyslíte na Váš sklad nebo Vaši dílnu, potěšila by Vás větší skladovací kapacita? Pak se podrobněji podívejte na naše pojízdné regály. Do pojízdných regálů s přepravkami s viditelným obsahem lze uložit vše, co potřebujete pro práci.


Kolejnice Pojízné regály - KOLEJNICE. Vjezdné regály (Drive-in) Spádové paletové regály Pojízdné paletové regály Paletový sloup se skládá ze dvou stojin propojených šikmými a vodorovnými diagonálami. S vášní, přehledem a touhou po inovacích jsme posledních let trvale rozšiřovali naši nabídku regálových systémů a dále ji rozvíjeli. Stejně jako dříve, jsme přesvědčeni o tom, že regály jsou základem Vašeho skladu.


Jsme profesionálové ve světě regálů, nabízíme komplexní servis při vybavování archivů, skladů, dílen a jiných skladovacích prostor. Jedná se především o nabídku policových regálů, a to jednak v celých sestavách, tak i po jednotlivých komponentech. Toho lze využít například při dokoupení poškozených dílů policových regálů, případně při uvažovaném.


Pojízdné vozíky v koupelně využijete v případě potřeby mobility nábytku. Nevýhodou může být právě otevřený prostor. Pokud máte rádi pořádek, je třeba do regálu vše úhledně srovnat, aby to nevypadalo, jako jeden velký chaos.


S otevřeným prostorem souvisí i prach, který se bude usazovat jak v regálu, tak na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения