úterý 9. ledna 2018

Park cafe litoměřice

Park Cafe : reviews by visitors and detailed photos. The average score of this restaurant is 4. Find on the map and call to book a table. Otevírací doba: zavřeno.


Po celý den můžete užívat klidného posezení v zeleni na terase či uvnitř kavárny v příjemném prostředí. Skoro by se chtělo říct, že jsme „ Tak trochu jiná kavárna“. Ale my jsme řekli „NE“.


Sorbet višeň s extra dark black čokoladovou obě zmrzky jsou bezlaktozní a veganské. Pokud jste milovníkem lahodné a voňavé kávy, dobrého čaje, chutných dortíků a dalších dobrot, přijďte si odpočinout do jedné z našich dvou litoměřických kaváren (Kávovna a Park cafe – Kávovna). Kávovnu najdete v Dominikánské ulici, nedaleko Mírového náměstí, Park cafe – Kávovna pak v Žižkově ulici.


Fitness pohár (kopečky ovocného sorbetu, ovoce)8-Kč Sladká bomba (Čokoládová, ořechová a tiramisu zmrzlina, šlehačka, posyp, poleva) 8-Kč Re. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Točená Kofola l -Kč Točená Malinovka 1l-Kč Mošt (dle nabídky, např. jablko, hruška, višeň) 25l 3-Kč Tonic l, Pepsi l 3-Kč. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Litoměřice jsou nádherné město a právě proto zde nesmí chybět i stylové kavárny. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Kavárna a cukrárna v srdci litoměřického parku. HAPPY HOURS - při návštěvě restaurace ve dnech PO - ČTVR od doh sleva na jídlo a la carte. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat. Kavárny si můžete vyfiltrovat dle místa a okamžitě zjistit všechny potřebné informace.


Jiráskovy sady – nový litoměřický park. Pokud nejste z Litoměřic, ale přesto byste se do nového parku rádi podívali, pak vězte, že jej najdete, pokud vyrazíte z litoměřického náměstí (případně od sochy Karla Hynka Máchy – který často chodil i na Radobýl) kolem pošty směrem do kopce vedoucího až na Mostnou horu a asi ve třetině cesty vpravo uvidíte park. The Hazlehead Park Café offers uncomplicated food and refreshments made fresh to order.


We also love to host a great party and our function room at Hazlehead can be hired out for private parties and events for up to 1guests. At the Duthie Park a temporary Kiosk offers snacks, ice-cream and refreshments for visitors to the Park. Cedars Park hosts a range of community events during the year – including Music in the Park , Teddy Bears Picnic and much more.


If you’re interested in finding out what’s going on – and maybe joining in – do check out the details on The Café Hub page. Don’t forget we are open everyday of the year, except Xmas day! Our cafe in Winton Rec is a community hub focusing on nature-based activities that will help to transform the park.


The profits from the café will support your local park , so every time you enjoy a brew you know it will be helping your park. Zúčastněte se sportovní akce Litoměřice - venkovní trénink, přijďte na krav maga. Café in Litoměřice , Ústecký Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Tucked in a bright corner of the Stables, the Brewhouse Café sits in what was the Tudor Brewhouse, where vast amounts of ales and beers would be brewed for all those who lived and worked at Osterley Park.


As a nod to our brewing past, we work with Scotney Castle - the only working hop farm in the National Trust - to offer a range of beers. Hledáte sportovní akce v Litoměřicích? Vyberte si, kam můžete jít na motokáry ve vašem okolí na sociální síti pro sportovce - SportCentral.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения