čtvrtek 11. ledna 2018

Renault zoe prodej

Elektromobilita pro vás - 1 elektrický pohon značky Renault. Objevte novou nabídku servisních služeb obsahující předepsané servisní prohlídky dle plánu údržby vašeh. With these services, you can pre-heat or cool your New ZOE before you start your journey, pre-schedule your charging or plan your route to include breaks for charging. RBOSE EDITION 48kw 26. Baterie 41kw vlastní,reálný dojezd 300km,Kožené sedačky vyhřívané,maximální výbava,navigace,couvací kamera,tempomat,senzory.


Zbrusu nový ZOE díky vašemu multimediálnímu systému EASY LINK nebo na dálku pomocí mobilní aplikace MY Renault.

Díky těmto službám můžete předehřát prostor pro cestující vašeho vozu Zbrusu nový ZOE nebo naplánovat nabíjení a trasy. Vyberte si auto ve spolehlivém autobazaru! Dokonce hovoří o zahájení nové éry aut na elektřinu, které by měly být nejen použitelnější, ale především cenově dostupnější.


Na vybraných trzích právě odstartoval prodej modelu Zoe. Save time, money and hassle by letting What Car? Modernizácia Renaultu Zoe sa dotkla aj interiéru a doplnkovej výbavy. Tá ponúkne kožené čalúnenie sedačiek, vyhrievané predné sedadlá, audio systém značky Bose, ale aj špeciálny lak karosérie.


ONLINE PRODEJ NEPŘERUŠEN. K č možnost odpočtu DPH.

Kč možnost odpočtu DPH. Autoset Centrum ČR plus s. Model je také možné objednat se silnějším elektromotorem o výkonu 1kW. Samozřejmostí je celá řada airbagů, ABS, ECS i asistent rozjezdu do kopce HSA.


V rámci komfortu jistě oceníte automatickou klimatizaci, denní LED svícení nebo prémiový kožený interiér. Prvních měsíců je zdarma a poté je nutno. Firstly, prices include a £5government grant available for buying an electric car – this is commonly referred to as the plug-in electric car grant or PiCG. Objevte řešení šitá na míru nabízená užitkovými vozy Renault. Svěřte svůj vůz do rukou profesionálů a objevte veškeré výhody objednávání z pohodlí domova Více i. Nové, předváděcí nebo krátkodobě ojeté vozy za ty nejlepší ceny od prémiových dealerů v ČR.


Skladové vozy k okamžitému odběru. Renault Zoe nabízí parádní výbavu ve všech směrech. Ojeté vozy (bazar), Ojeté vozy. Prodej a servis vozů Renault. Náhradní díly a půjčovna vozů.


Najdete nás v obchodní zóně Praha - Zličín. Bucură-te de serviciile conectate de la bordul Noului ZOE prin sistemul multimedia EASY LINK sau de la distanță, cu ajutorul aplicației MY Renault. Folosind serviciile conectate poți regla temperatura în habitaclul sau poți planifica sesiunile de încărcare.


It’s currently the only EV under £30that gives you more than 2miles (real world) range.

Servis a prodej dílů fungují bez zákazu a omezení. S ohledem na opatření a minimalizaci osobního kontaktu prosíme o objednávání na servis prostřednictvím telefonu či e-mailu. Zákaz prodejní činnosti se nevztahuje na opravy silničních vozidel, odtahy vozidel, prodej náhradních dílů dopravních prostředků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения