středa 11. července 2018

Konzervy na cesty

Vojenské konzervy , známé také jako KDP – konzervovaná dávka potravin, poskytují dlouhodobě skladovatelný zdroj potravy. Stačí je pouze ohřát, ale dají se jíst i za studena. Není tajemstvím, že v případě nouze má konzerva cenu zlata. Jak ale správné jídlo na cesty vybrat?


Konzervy na cesty

Jsou lepší konzervy , MRE, dehydratované jídlo nebo sterilované? Na trhu je mnoho značek potravin, které používají různé technologie zpracování potravin, aby byly trvanlivé a praktické na cestách. Připravili jsme pro vás následující přehle abychom vám výběr jídla na cesty.


Konzervy jsou sterilovány teplotou autoklávem. V našem sortimentu naleznete kvalitní masové konzervy , chutné instantní omáčky a polévky a také vynikající sterilovaná jídla. Naše jídla jsou ideální na cesty , o tom svědčí také fakt, že vaříme pro všechny české týmy na Rallye Dakar! Praktické balenie si so sebou navyše ľahko vezmete aj na cesty a váš maznáčik bude výlety milovať.


Skvelou vychytávkou sú šikovné plastové viečka na konzervy , ktorá zoženiete v dvoch základných veľkostiach. Vďaka nim môžete konzervu pohodlne zatvoriť a uchovať jej čerstvosť i vôňu. Masové konzervy zpravidla kupujeme, když jedeme někam na dovolenou, ať už pod stan, za hranice České republiky nebo kdykoli, když potřebujeme rychle uvařit vydatné jídlo.


Velmi oblíbeným jídlem mezi Čechy je guláš, který ale vyžaduje dlouhou a složitou přípravu. Můžeme ovšem sáhnout po tom v konzervě, zvlášť pokud. Ať už potřebujete jídlo na cestu nebo na celou dovolenou, protože nemáte zajištěné stravování, zde najdete užitečné tipy na jednoduchá jídla vhodná na cestování i zavařená, hotová a rychlá jídla na celý pobyt.


Pokud vás čeká dlouhá cesta na dovolenou, jistě sebou budete připravovat jídlo. Skladem máme značkových produktů od Kč. Nájdeš u nás bylinky s bachovými kvetmi na rôzne neduhy, prírodné oleje a doplnky výživy pre lepšiu srsť, imunitu, vitalitu a trávenie, pamlsky s vysokým obsahom mäsa (až do ), špičkové granule, konzervy pre dospelákov, šteniatka, seniorov aj pre psíkov s nadváhou, BIO konzervy , hypoalergénne konzervy a hypoalergénne. Speciální masové konzervy De Lux a sterilovaná jídla s minimální trvanlivostí měsíců, při možném uchovávání při pokojové teplotě, v domácích podmínkách lze skladovat i déle, a to až let i více.


Naše výrobky masových konzerv De Lux a sterilovaných jídel jsou vyrobeny zcela na přírodní bázi. Rozvoz chlazených jídel do vaší lednice. Kvalitní jídlo budete mít stále po ruce a až přijde vhodná chvíle, za min. Jídla Hamham šetří Váš čas.


Skvělou vychytávkou jsou šikovná plastová víčka na konzervy , která seženete ve dvou základních velikostech. Díky nim můžete konzervu pohodlně zavřít a uchovat její čerstvost i vůni. Hotové jídlo na cesty vám dodá dostatek energie a ušetří čas během přípravy.


Někdy prostě situace nedovolí stravovat se klasickým způsobem, ať už při výpravě do přírody, nebo v době živelné katastrofy. Každý určitě zná vojenské konzervy – KDP, existují ale i jiná a chutná řešení v podobě vakuovaného MRE či dehydrované stravy, která stačí zalít vodou. Mäsove konzervy na daleke cesty.


Konzervy na cesty

Diskusné fórum - Len Tak. Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride. MAX (1 maso) MAX Deluxe od českého výrobce, konzervy s velkými kusy masa. Vhodné nejen jako BARF strava na cesty. Používáme cookie, abychom mohli upravit naše stránky tak, aby vám co nejvíce vyhovovaly.


Pokud budete naše stránky nadále používat bez toho, že byste si změnili nastavení, budeme to považovat za váš souhlas s používáním cookies na stránkách PETHOME, s. Produkty EXPRES MENU nemusíte skladovat v lednici ani mrazáku. Krátkodobě vydrží i vyšší teplotu, např. Chorvatska nebo při turistickém výšlapu. Doba spotřeby je roky. Hlásíme MIMOŘÁDNÝ STAV!


Konzervy na cesty

Chceme i dále v plné síle vyrábět a posílat balíčky, ale to si žádá přísná pravidla napříč PFF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения