pondělí 30. července 2018

Držák na kolo na strop

Na držáky kol pro uchycení na zeď nebo strop zavěsíte horská, crossová i městská kola za přední osu, kolo či pedály. Držák na jízdní kolo snadno upevníte na zeď nebo pověsíte na strop v bytě i garáži. Zvedák jízdního kola výtah na kolo ke stropu (Bike Lift kladkový zvedák a držák na jízdní kolo montáž na strop ) Pokud máte málo prostuoru v garáži a nevíte kam s jízním kolem tak tento „výtah“ na kolo Vám pomůže ke zvětšení prostoru a zavěšení a uskladnění kola ke stropu.


Cena za 1kus pro 1kolo. Kolo se zvedá nebo spouští pomocí lanka.

Kladkový držák na kolo pro upevnění na strop. Malá síla potřebná pro vytažení. Jednoduchá manipulace s kolem. Snadné zajištění v horní poloze.


Máte doma, garáži nebo ve sklepě málo místa? Pak se Vám jistě bude hodit některý s mnoha typů držáku na kola. V základu je rozlišujeme podle uchycení na držáky za přední kolo , držáky za pedál, závěsné stropní držáky, držáky za rám kola nebo držáky výstavní s uchycením za náboj kola.


Držák lze na zeď či na strop umístit dvěma způsoby: - Kolmo na stěnu (montážní otvory budou vertikálně).

Držáky jízdních kol na zeď a na strop. Kola budou viset proti zdi. Vertikálně (montážní otvory budou horizontálně). V našem katalogu najdete věšáky na jízdní kola na zeď či strop , ale máme pro Vás rovněž nástěnný držák pro autobox. Samozřejmě prodáváme pouze výrobky ze špičkových materiálů, což je zárukou bezproblémového a dlouholetého užívání.


Jenou z novinek jsou držáky kola na strop. Praktické a designově dokonalé řešení uložení Vašeho kola. V naší nabídce naleznete hit v podobě univerzálního teleskopického věšáku či závěsného držáku na kolo pod strop. Držák na kola na zeď vám ušetří místo na podlaze, které můžete využít k jiným účelům.


Navíc prostoru dodá organizovaný vzhled. Výrobek vám nabízíme v povrchové úpravě pozinku, která je vysoce odolná vůči korozi a nepodléhá vnějším vlivům. Když jsem měl ve starým bytě dost místa, visely dvě kola na samoróbo dvojhácích na stěně v předsíni za řídítka (řídítka rovnoběžně se stěnou), ale to pro tebe asi nebude, zabírá to prostor.


Použití kladky umožňuje skladovat kolo jednoduše zavěšené u stropu, kde nepřekáží. Balení obsahuje držák a kladkami, vytahovací. Pokud potřebujete Vaše kolo někam přepravit, postavit, pověsit, přikrýt, umýt, namazat nebo opravit, potom jste u nás správně.


Vyberte si z nabídky našich produktů. Určený k zavěšení za rám jízdního kola.

A aby tady zbytečně nezabíralo místo, umístíme jej na držák kola na stěnu. Třeba takový, jaký si vyberete tady u nás. Máme držáky, na které zavěsíte kolo za pedál, přední kolo , za osu, za rám a dokonce i kladkové držáky na kolo na strop.


Pro uskladnění nejen Vašeho kola , ale i helmy, chráničů, reflexní vesty a dalšího příslušenství jsou ideální závěsné držáky. Moderním hitem jsou závěsné držáky, věšáky kola na strop či držáky, věšáky kola na zeď. SKLADOVÁNÍ A OBALY NA KOLO. Převoz kola v automobilu nebo městské hromadné dopravě a jeho skladování… nic neponechávejte náhodě!


Pro snadný a bezpečný převoz kola si můžete pořídit speciální ochranný obal, který je skladný a umožní vám vzít si své skládací kolo do vlaku, autobusu, metra atd. Držák se instaluje na strop – v garáži, sklepě či jakékoliv jiné místnosti s maximální výškou metry. Funguje na principu kladkostroje.


Je konstruován pr Praktický držák stropní Compass Bike Lift umožní bezpečné a pohodlné skladování jízdního kola , aniž by zabralo mnoho místa. Příslušenství na kolo Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения