čtvrtek 26. července 2018

Jak správně voskovat auto

A protože auto bylo vzhledově v dosti zuboženém stavu, někdo nám poradil, ať to navoskujeme. A tak jsme jeli do města, v prvních autodílech koupili vosk za tři dolary a jeli jsme zpátky. Doma jsme to otevřeli a začali dumat nad tím, jak se to dává na auto. Nic moc jsme nevykoumali, proto jsme zasedli k , kde jsme.


Ještě než začnete voskovat , musíte na to lak připravit.

A zdaleka to neznamená jen auto umýt. Výhodou při důkladném mytí vozu před voskováním je fakt, že tehdy můžete použít v podstatě jakýkoli šampon, tedy i ten, který smývá vosky. Další výhodou jsou hydrofóbní vlastnosti vosku, jinými slovy lak po aplikaci vosku odpuzuje vodu a to oceníte zejména při následném mytí a údržbě vozu.


V tomto článku si shrneme jak správně navoskovat lak včetně přípravy, která je pro správný účinek vosku nezbytná. Voskování rozdělujeme na několik fází. Pokud se domníváte, že toho nemůžete vlastním přičiněním dosáhnout, tak zpozorněte.


This video is unavailable.

Jak voskovat auto s Butter Wet Wax a Speed Wipe - Chemical Guys Detailing (ST ) Chemical Guys CZ. Unsubscribe from Chemical Guys CZ? Jak připravit lak na voskování? Kdo by nechtěl mít auto naleštěné jako je na obrázku. Jak správně vyleštit a navoskovat auto ? Takovou revitalizaci automobilu můžete udělat hravě i doma a my Vám poradíme, jak na to.


Jak rychle a účinně umýt auto bez škrábanců. Alexis Papadopulos Teď se vykašleme na hard core detailing. Pouze jasný a stručný návo jak si správně umýt auto. Jak řídit auto s manuální převodovkou.


Chtěli jste se někdy naučit řídit auto s automatickou převodovkou? Zpočátku se vám to může zdát těžké a odrazující. Naštěstí se může naučit rozjíždět a správně řadit rychlosti každý. Kromě toho, že rapidně zlepší vzhled karoserie, má také funkci ochrannou, neboť na dobře navoskované auto mnohem hůře ulpívá prach a jiné nečistoty.


Zásady vhodné jarní očisty Zásady vhodné jarní očisty Jistě jste si na laku nějakého auta všimli tenoučkých vlasových škrábanců, které jsou viditelné jen na přímém slunci – právě ty prý vznikají nešetrným mytím, ať už v mycí lince, nebo při ručním mytí.

Výběr parkovacího místa: řidič může zastavit a parkovat jen na „své straně“ silnice, tedy vpravo ve směru jízdy, jedinou výjimkou jsou jednosměrky. Jinak nelze zastavovat a parkovat ve směru jízdy vlevo. Na vaše auto celoročně působí spousta vlivů. V zimě je to mráz, sníh, sůl či kamínky. V létě pak ostré sluníčko a vysoké teploty.


Starat byste se proto měli nejen o pravidelné servisní kontroly, ale patřičnou péči si zaslouží také karoserie. Dejte se do toho a pořádně své auto umyjte. Jenže ono mytí auta není tak jednoduché. První nastartování auta může být docela náročnou výzvou, zvláště pokud se teprve učíte řídit.


Postup pro nastartování je naštěstí auta vymyšlen tak, aby byl jednoduchý – a to jak pro auta s automatickou, tak s manuální. Současná ekonomická situace zrovna nenahrává tomu, abychom mohli každý utratit velkou sumu peněz za úplně nové auto. Každý si samozřejmě umí spočítat, jestli se mu vyplatí investice do nového auta a následná ztráta hodnoty, a pokud dojde k zápornému znaménku, logicky sáhne po ojetině. Jak ale ojeté auto správně. Nebo jste přesedlali z automatické převodovky.


Na závěr se nabízí stručné shrnutí. Doba, kdy bylo nutné auto podle přesného harmonogramu zajet, aby vůbec správně fungovalo, dobře jelo, málo. Výrobci vám dnes už neprodávají polotovar, ale hotový produkt, u kterého nic nebrání používání v. U prodeje auta je hlavní, aby člověk zajistil jeho přepis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения