pondělí 30. července 2018

Koblihy pečené v troubě

Koblihy pečené v troubě

Koblihy jsou oblíbené jídlo hlavně dětí. Ty by je jedli nonstop, ať už pečené v troubě , smažené v oleji, s polevou, s cukrem, s marmeládou, s nutelou nebo oříšky, mákem, či povidly. Někdo má raději tyto tvarohové, netřeba čekat, dokud těsto vykyne, ale. Upečené koblížky necháme ve formě mírně vychladnout, poté vyjmeme a pocukrujeme. Na jednoduchou dávku budeme potřebovat 2ml.


Druhou surovinou je žloutek. Jako další přidáme g másla. Nesmíme zapomenout na špetku soli. Nyní do domácí pekárny vsypeme 5g hladké mouky. Připravte si koblihy v troubě.


Tento jednoduchý recept na pečené koblihy je velmi dobrý a nejedná se o tučnou variantu, tak jak tomu je v případě klasických smažených koblih. Někteří mohou namítat, že pečené koblihy nejsou jako ty smažené, ale jsou hodně podobné a hlavně jsou bez tuku. Tématické fráze: koblihy pecene v troube pečené koblihy v troubě koblihy recept pečené koblihy koblihy na plech koblihy na plechu koblihy tvarohové koblihy pečené v troubě tvarohové koblihy pečené v troubě recept na koblihy pečené v troubě domácí koblihy z trouby výborné koblihy hrnkové koblihy masopustni koblihy pecene. Jednoznačně nejlepší koblihy jaké existují.


Každý má ten svůj recept na kynuté těsto na koblihy. A je bezkonkurenčně nejlepší. Těsto krásně kyne, dobře se s ním pracuje a vůbec se nelepí jako ostatní těsta, se kterými jsem pracovala osobně. Od kdy jsem pekla koblihy v troubě , už je nesmažím. Těsto řádně vypracujeme a hned vykrajujeme koblihy.


Plech s koblihy vložíme do trouby a pečeme asi minut. Ještě horké pečené koblihy mastíme máslem a hojně posypeme vanilkovým cukrem. Pečené koblihy necháme trochu vychladnout a můžeme podávat.


Navíc ušetříme kalorie, protože je pečeme v troubě. Recept na domácí koblížky skvělé chuti. Další koblihy jsem plnila marmeládou se sníženým obsahem cukru, (tyto marmelády najdete např. v Kauflandu), a proteinovou pomazánkou. Vybírejte kvalitní, ideálně s vysokým obsahem bílkovin a co nejmenším obsahem cukru. Já plnila proteinovou oříškovou pomazánkou od Barebells, která chutná ještě lépe než Nutella, a. O trochu zdravější varianta super sladké dobroty.


Domácí koblihy pečené v troubě. Vím, že někdo to už koblížky nenazývá, jsou to spíše pečené buchty, ale já to volám stále koblihy. Papírové krabice od mléka nazýváme nápojovými kartony.


Organizovaný sběr těchto obalů probíhá již v mnoha městech a obcích v celé ČR. Vdolky pečené v troubě recepty, které budete milovat. Tématické fráze: koblížky z trouby koblížky pečené v troubě kobližky do trouby kobližky v troube koblížky recept recept na koblizky bezlepkové koblížky koblihy do trouby pečené koblížky v troubě koblihy z trouby koblihy pečené v troubě pečene kobližky koblihy v troube hrnkove kobližky pečené koblihy kiblizky do. Tradičních receptech s dalšími tisíci lahůdek. Celozrnné koblížky pečené v troubě nebudou samozřejmě tak nadýchané a mastné jako ty, které kupujeme v obchodě.


Pro uložení oblíbeného receptu se prosím přihlašte. Ivana Ulmanová Radomyšl. Houstičky inspirované recepty z Topreceptů, pečené v troubě. Pečeme ve vyhřáté troubě na 1°C asi min. Bramborové kynuté koblihy smažené nebo pečené v troubě.


Koblihy pečené v troubě

A v čem jsou tyhle koblížky jiné, než normální kupované koblihy ? Tak bezesporu už jen tím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения