čtvrtek 19. července 2018

Prostěradlo 160x220

Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Prodloužená prostěradla 160x2nabízíme v různých barvách.


Z materiálů si pak můžete vybrat prodloužené froté prostěradlo 160x2, prodloužené jersey prostěradlo 160x2nebo prodloužené nepropustné prostěradlo 160x220. Oblíbené bílé prostěradlo patří do naší nabídky také. Prostěradla jsou vypínací. Více jak barev, lehce sladíte prodloužené prostěradlo froté s barvou povlečení, nabízíme česká froté prostěradla 160x220. Froté prostěradlo 160x220.


Top výběr prostěradel z kvalitních materiálů. Vybírejte z široké nabídky prostěradel na Favi. Z mnoha rozměrů vybíráme například protěradlo 160x20 prostěradlo 140x20 prostěradlo 90x20 prostěradlo. Protěradla v tomto rozměru si u nás můžete vybrat z několika materiálů. Nepromokavá prostěradla doporučujeme pro malé děti i pro seniory.


Hodnocení produktu:. Napínací froté prostěradlo v rozměru 1x 220cm. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Polášek froté prostěradlo cihlové 160x220.


Nabízíme napínací prostěradla z froté, jersey prostěradla či saténová prostěradla ze 1 bavlny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. V nabídce naleznete také nepropustné prostěradlo 160x2s PU zátěrem, které je nejen nepropustné, ale zárověň i prodyšné. Složení materiálu: česaná bavlna a polyester.


Vrchní smyčka je z bavlny. Polyester v osnově zaručí napínavost prostěradla. Mezi přednosti patří zejména vysoká. Kvalitní české froté napínací prostěradlo atypických rozměrů.


Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Tyto údaje poskytuji společnosti Podpěrová s. Data přidání) Názvu produk. Sortiment prostěradel nabízí výběr z nejrůznějších barev a především materiálů – froté prostěradla, Jersey prostěradla, Jersey prostěradla LYCRA, nepropustná prostěradla, klasická bavlněná prostěradla, mikroflanelová prostěradla a prostěradla z mikrovlákna. Také atypy - v detailu zboží nabízíme i atypické rozměry prostěradel a na Vaše přání Vám ušijeme prostěradlo i jiných rozměrů, než uvádíme. Zamezuje přehřívání těla s nežádoucím pocením anebo ztrátě tepla v chladném období. Dadka prostěradlo froté okrové 160x200.


Sametové prostěradlo má hladký sametový vlas a je velmi příjemné na dotek. Je elastické, s gumou v tunýlku a na matraci pěkně drží. Usnadní pravidelný úklid.


Pro bezproblemový chod eshopu je vyžadován.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения