pondělí 23. července 2018

Bezkontaktní myčka olomouc

Bezkontaktní myčka Olomouc. Nově jsme pro vás otevřeli bezkontaktní myčku na Schweitzerově ulici. Díky nejnovější technologii bude Váš vůz krásně čistý a lak zůstane nepoškozený. Uvedená cena je počítána pro mytí běžně zašpiněného vozidla a použití všech volitelných programů. V případě velmi silně zašpiněného vozidla nebo vozidla dlouhodobě nemytého a vozidel větší konstrukce (např. dodávky, velká kombi, SUV, MPV a další), kdy se prodlužuje proces mytí, může být cena za mytí vyšší.


Automyčka Wash Inn Olomouc se nachází na křižovatce ulic Týnecká a Přerovská, u čerpací stanice Mol. Je Vám tak nablízku ať už jedete každodenně do práce, či jen tak za zábavou. Myčka využívá technologii CW Tech obohacenou o systém reverzní osmózy. Demineralizovaná voda je tak čistá, že po uschnutí nezanechává. Svého plechového miláčka umyjte šetrným způsobem s dokonalým efektem.


Doporučuji sice běžnou bezkontaktní myčku, ale mají nastavený odpočet tak, že člověk umyje auto opravdu za pár korun. Dobrý tlak na mytí má myčka v Benešově. Naše služby Nabízíme komplexní poradenství a plánování, včetně projekčních prací, možnosti vyřízení stavebního povolení, realizaci a dodaní technologických celků u stavebních prací na klíč.


Myčka LaserWash je špičková bezkontaktní technologie na umývání osobních automobilů. Nová myčka LaserWash svým zákazníkům přináší více možností ochrany a zkvalitnění služeb v oblasti mytí aut díky novým a vylepšeným službám, které oceníte. Environmentální management – ekologický provoz. Hlavně by jste si měli lépe hlídat a řídit kdo kdy.


Nabízíme k prodeji bezkontaktní automyčku kontejnerového typu, který se nachází na zavedeném místě ve Městě Uničov, Olomoucký kraj, vedle supermarketu Hruška. Provozujeme bezkontaktní automyčku. Nyní nelze poptat Přidat firmu do. UMYTO Prostějov Konečná ulice 51 Drzo. Jsme samoobslužná bezkontaktní myčka , na které naleznete nejmodernější technologie pro účinné mytí vašich vozidel.


Při pravidelném používání naší technologie, bude lak Vašeho vozidla i. Uvažujete o zavedeném podnikání se stabilní a rozvíjející se klientskou základnou? Hledáte investiční příležitost? Nachází se na zavedeném místě ve městě Uničov (Olomoucký kraj). Myčka má k dispozici stání a je výborně umístěna na přehledném parkovišti u nejfrekventovanější silnice Uničova s dobrým vjezdem.


Shark wash – bezkontaktní myčka Olomouc a další pobočka Upozornit na nabídky tohoto podniku Upozornit na nabídky tohoto podniku Právě teď nabízíme Kontakt Shark wash – bezkontaktní myčka. Aktuálně nemáme žádné nabídky. Své vozidlo si totiž mohou umýt tak říkajíc po svém, beze strachu, že jim kartáče jakkoli poškodí lak. Navíc mnohdy za nižší cenu, než u automatické myčky.


Samoobslužné mycí boxy jsou k. Chcete snadno, levně a opravdu dobře umýt auto? Pak se vydejte do areálu na Holické ulici, který je jen tři minuty jízdy od Šantovky (bývalé nealko). Od března zde funguje bezkontaktní myčka Comfort Wapka. Oproti běžným myčkám používá aktivní pěnu, která nejen výborně myje, ale zároveň šetří lak vašeho automobilu. Zatímco v zahraničí už je podobná.


Olomouc a Šternberk,banzín,diesel,Ad Blue,plyn do tlakových lahví,vysavač, posezení u kávy, dárkové předměty Ětoile de mer-Starfish, pohonné hmoty, rozvoz vlastním vozovým parkem, mycí linka zn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения