čtvrtek 19. července 2018

Sníh na kremrole

Sníh na kremrole

Tématické fráze: sníh do kremrolí náplň do kremrolí krém do kremrolí kremrole náplň bílkový krém do kremrolí bílkový sníh do kremrolí recept na napln do kremroli kremrole recept krem na kremrole vařený sníh do kremrolí sníh z bílků do kremrolí sníh na kremrole recept na sníh do kremrolí sníh do kremrolí recept. Sníh do kremrolí Ingredience. Do kovové nádoby (mísy, hrnce) dáme bílky se špetkou soli.


Na plotnu postavíme velký hrnec s vodou a zapneme. Bílky šleháme ručním elektrickým šlehačem na nejnižším stupni. Až se vytvoří tuhý sníh , po. Správnou hustotu poznáme tak, že do cukrového rozvaru během vaření namočíme očko a vyplní-li se očko cukrovým rozvarem, foukneme do něj.


Vytvoří-li se dlouhý řetěz, sejmeme z ohně a pomalu zalijeme a zašleháme do bílkového sněhu. Dobrý den milé šikulky, jdu pro radu, jak na sníh do kremrolí. Běžně dávám na váhu bílku váhu cukru, ale někdy se mi stane, že mi sníh zřídne a vytéká mi z trubiček. Nejprve zvařím cukr na očko a pomlu liji do hodně našlehaných bílků a šlehám do vychladnutí.


Sníh na kremrole

Potom to ještě stěrkou trocu protřu a pak plním a tak za 3h. Naplněné kremrole dejte do lednice rozležet. Před servírováním pocukrujte. Na sníh rozvařte v rendlíku cukr s trochou studené vody.


Potom začněte šlehat bílky a postupně k nim přilévejte a zašlehávejte horký cukrový rozvar. Upečené kremrole necháme vychladnout a vyndáme trubičky. Studené kremrole plníme sněhem z bílků ušlehaných v horké lázni za přidávání cukru. Suprové jednoduché kremrole - recept: Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet.


To že má sníh správnou konzistenci, poznáme tak že se na povrchu udržují pevné špičky. Vařící vodu vylijeme a nalijeme do hrnce studenou a hrnec se sněhem dáme do studené vody a opět mixujeme, až bude sníh mírně studený. Poté odstavíme z plotny.


Naplníme cukrářský sáček a plníme kremrole. Ahoj holky, zkouším letos poprvé kremrole. Na kremrole nepoužívám listové těsto, příliš se drobí a má tendenci ztvrdnout. Jinak ale proti listovému těstu nic nemám, pokud je domácí a připravené z másla, je to delikatesa :)) Nicméně na kremrole se mi osvědčilo těsto z mouky, tuku a zakysané smetany. Pečeme v předehřáté troubě na 2st.


Sníh na kremrole

V misce a nad párou, začneme šlehat bílek s octem a jakmile bude bílek trochu našlehaný, začneme přišlehávat cukr a šleháme a šleháme. Na vařený sníh budeme potřebovat bílků a 3g pískového cukru. Těsto rozválejte za mírného podsypání a nařežte na pruhy. Ty namotávejte na kovové trubičky. Prodávají se přímo trubičky na kremrole – nejsou dozavřené, takže se dají stisknout a tím zmenší průměr a hotové kremrole z nich jdou krásně sundat.


Krok 4: Než se kremrole upečou, připravte si náplň. Do rendlíku dejte 1g cukru krupice, zalije ho vodou a přiveďte k varu. Kremrole recepty, které budete milovat. Vzniklou směs vařte na mírném až středním plamenu asi minut.


Ze tří bílků vyšlehejte tuhý sníh , do kterého postupně všlehejte zbylých 1g cukru, a pak také horký cukrový rozvar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения