úterý 3. července 2018

Penziony polička

Polička - penziony a ubytování v Poličce Historické město Polička leží v blízkosti zemské hranice Čech a Moravy nedaleko malebného města Svitavy. Polička své návštěvníky láká na zajímavé památky, jedinečnou architekturu i historické jádro města, které bylo prohlášeno za městskou památkovou rezervaci. Východní Čechy jsou častým turistickým cílem právě díky svým přírodním zajímavostem. Penziony Polička Hledáte ubytování v penzionu?


Penziony polička

Město Polička turistům nabízí spoustu atraktivních zážitků. Za zmínku stojí prohlídka hradního opevnění, kostelní věže se světničkou Bohuslava Martinů nebo návštěva městského muzea se zaměřením na místní historii a společenský život. Kousek od Poličky se také nachází historické město Litomyšl, gotický. Webové stránky města Poličky. Informace o ubytování podá: Informační centrum Polička , Palackého nám.


Nabízíme vám komfortní hotelové pokoje v nově zrekonstruovaném a útulně zařízeném objektu s rodinnou atmosférou a osobním přístupem ke každému z hostů. Budova penzionu je situována v památkové zóně města Poličky, kudy vede státní silnice č. Vysočinou, spojující západ a východ České republiky. Příroda a okolí našeho města. Ubytování v Chalupářském stylu v Poličce. Opatření proti koronaviru.


V souladu s opatřeními vydanými vládou ČR, přistupujeme k omezení ve stravování. Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 4Kč za osobu a noc. Přehledný katalog penzionů v oblasti Polička pro Vaši dovolenou či obchodní cestu. Vyberte si z našich tipů dle lokality, ceny či doporučení.


Hotel THT – Kvalitní ubytování v centru Poličky za přijatelné ceny. Restaurace s širokým výběrem hotových a minutkových jídel. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením , televizí , ledničkou, internetem. Dále společná minikuchyňka s varnou konvicí a mikrovlnnou troubou.


Možnost stravování formou snídaní nebo polopenze. Celodenní stravování v. Jednoduchý výběr ubytování v Poličce. S naší filtrací snadno najdete hotely, penziony nebo chaty s internetem, bazénem apod.


A ušetřit můžete díky slevovým pobytům v Poličce. Z důvodu opatření vlády z 10. Podívejte se na mapu okolí, aby jste nás snadno nalezli. UBYTOVÁNÍ FORTNA - POLIČKA.


Penziony polička

Dům má výbornou polohu - nachází se velice blízko historického centra a přitom nabízí pohodlnou dochozí vzdálenost od nádraží - cca minut chůze. Na pokojích je k dispozici LED TV se satelitem a vysokorychlostní Wi-Fi. Kontaktovat je možné linku Sociálního odboru MěÚ Polička denně od 8-h. K ubytování máte na výběr penziony (5×) s kontakty na provozovatele nebo recepci penzionu a přejeme ty nejhezčí vzpomínky na ubytování o dovolené, služební cestě nebo jiných aktivitách v penzionech Polička.


Hotely, penziony a hostely Polička. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Regionální muzeum v Chrudimi novou expozici Alfons Mucha - Plakáty. Vám nabízí celoroční ubytování v příjemném domácím prostředí vhodném především pro rodiny s dětmi, skupiny přátel milující pěší turistiku, cyklovýlety a houbaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения