pondělí 9. července 2018

Fasádní desky cetris

Fixace je zajištěna stažením desek k podložce páskou příčně, podélné páskování se provádí jen na přání zákazníka. Cementotřískové desky pro stavebnictví. Fixa-ce je zajištěna stažením desek k podložce páskou příčně, podélné páskování se provádí jen na přání zákazníka. Snoubí v sobě přirozenou krásu dřeva s trvanlivostí vláknocementu. Cembrit Plank jsou bezúdržbové vláknocemntové desky vhodné pro použití na obklady, podhledy, ostění, nadpraží, podbití střech a další nepřeberné.


Fasádní desky cetris

Nápady nejen pro kutily. Při montáži odvětrávané fasády je nutné dbát nejen na samotnou kvalitu fasádních desek, ale také na spoustu dalších zásadních věcí jako je například správná skladba produktů, dodržení zásad montáže apod. Jsou lehčí než tradiční cementovláknité desky , jejich pevnost a odolnost proti povětrnostním vlivům, mrazu a plísním je řadí před štěpkocementové nebo sádrokartonové desky. Chytré fasády jsou často známé i jako předsazené fasády,provětrávané fasády, odvětrávané fasády nebo zavěšené fasády.


Aplikací omítek rozumíme povrchové úpravy s nepřiznanou spárou. Fasádní desky Systém hliníkových roštů ETANCO Vodorovný řeřez - spoj desek. Aby tyto změny neporušily fasádní omítkovou vrstvu vlasovými trhlinami, je nutno desky celoplošně stěrkovat a bandážovat.


Fasádní desky cetris

Vláknocement je podstatou Cembritu, ale my nabízíme více, než jen kvalitní výrobky. Pokud zvolíte fasádní desky Cembrit, budete nejen těžit z jedinečných vlastností materiálu, ale získáte také silného a spolehlivého partnera. Jaká je životnost této konstrukční desky ? Nehrozí rozvláknění nebo degradace vlivem povětrnostních podmínek? S těmito otázkami se nejčastěji setkáváme při realizací fasád z cementotřískových desek CETRIS. V dnešní době patří k velmi oblíbeným fasádním obkladovým deskám.


Přednosti cementotřískové desky Cetris. Jsou ekologické a hygienické, protože neobsahují žádný azbest ani formaldehydy. Prodáváme velkoformátové fasádní desky z materiálů cementotřísek, vláknocementů a vysokotlakých laminátů (HPL).


Dodáme Vám fasádní obklady z desek značky Cetris , Cembrit, Equitone, Fundermax a další. Cetris desky v Baushopu koupíte za skvělé ceny. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek.


Platit můžete hotově i kartou. Dostupné v barvených odstínech dle vzorkovnice RAL nebo NCS. Výsledný vzhled odvětrané fasády je podstatný pro celkový dojem ze stavby. Ty patří mezi cenově nejdostupnější materiály pro odvětrané fasády u nás a jsou vhodné jak pro opláštění staveb, podbití přesahu střech, tak k obložení soklů nebo. Velmi široká oblast využíti.


Desky lze řezat, vrtat, frézovat i brousit. Není nutná žádná povrchová úprava. CETRIS je cementotřísková deska s hladkým přírodním cementově šedým povrchem.


Fasádní cementotřískové desky CETRIS v různých úpravách. Desky je potřeba předvrtat (průměr nebo mm podle délky desky ), přičemž je nutné dodržet předepsanou polohu krajních vrutů (odstup od svislé hrany minimálně až mm podle typu podkladu, od vodorovné hrany minimálně mm). Pevné body jsou předvrtány s průměrem mm.


Fasádní desky cetris

Firma CIDEM Hranice, a. Jedno z nejvýznamnějších použití desek je jako fasádní opláštění. Příspěvek prezentuje dvě zajímavé realizace. Desky Cembrit Plank jsou ideálním řešením pro obklady fasád. Nahrazují používané dřevo s velmi vysokými nároky na údržbu. Lze je instalovat jako jakékoli dřevěné fasádní obklady.


Vzhledem k vynikajícím vlastnostem vláknocementu desky netrouchniví, nepraskají, nedeformují se a nevyžadují dodatečné nátěry. Kde a jak je možné desky zakoupit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения