středa 11. července 2018

Rotační krouhač na zelí

Vysoce produltivní rotační kruhadlo na zelí a další druhy zeleniny. Pět nožů po obvodě kotouče zajišťuje rychlé a kvalitní strouhání zelí a další zeleniny. Nože jsou vyrobeny z kvalitního ocelového plechu.


Přítlačné destičky jsou dřevěné. Ruční rotační kruhadlo na zelí slouží ke snadnému krouhání zelí. Kruhadlo se připevňuje k hraně stolu.


Je snadno rozebíratelné a skladné, snadno omyvatelné. Tento dřevěný krouhač na zelí má břity a je vhodným pomocníkem na krouhání zelí , které je hotové během několika minut. Je určený pro zpracování velkého množství. V kategorii krouhače máme na výběr několik velikostí dřevěných krouhačů, určitě si vyberete ten Váš. Nerezové břity maximálně naostřené.


Krok 3: Nakrouhejte ho (u menšího množství to hravě zvládnete jen nožem, na větší množství už se hodí krouhač ) a ve velkém hrnci zelí promíchejte se solí a kmínem. Nechte 2–hodiny odstát a poté ho pěchujte do připravených sklenic. Hodí se i na krájení jiné zeleniny jako okurky, mrkve, celeru apod. Naučte se, na co si dávat pozor při výběru zelí a jak ho jednoduše nakrouhat.


Potřebujete pouze zelí , nůž a prkénko. A pokud chcete vědět, jak zdravě jíst a. Doprava zdarma od 9Kč. Krouhač se připevňuje k hraně stolu. Podobné fráze na Sleviste.


Rotační kruhadlo na zelí , nerezové nože – ks. Z důvodu šíření COVID-je nyní možná platba KARTOU U PŘEPRAVCE, PŘEVODEM a ONLINE PLATEBNÍ KARTOU. Pod kruhadlo si připravíme vaničku, do které bude zelí padat. Při krouhání zelí střídavě přidáváme očištěnou a na dlouho pokrájenou cibuli (můžeme použít W- krouhač ) a přisypáváme sůl a kmín. Máme-li zelí nakrouhané, ve vaničce je dobře promícháme, aby došlo k rovnoměrnému rozložení soli, kmínu a cibule.


Dřevěné krouhače a škrabky, Dřevobox. Tradiční dřevěné krouhače a škrabky, jsou skvělými pomocníky v každé kuchyni. Jizeran, kruhadlo na zelí - vyhledávání. Vyberte si recept na zelí a připravte si chutný a výjimečný zelí pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší zelí ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty včetně zelí.


Průměr kotouče je cm. Délka řezného nože 12cm a vzdálenost ostří od kotouče mm. Technická podpora webu a webhosting - SH com. Chtěla bych si konecne poridit krouhac, hlavne na zelí a okurky.


Ne na nějaká množství, spíš tak jen na saláty, nebo několik porcí k uvaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения