čtvrtek 26. července 2018

Brokovnice browning prodej

Sháním pažbu a předpažbí na brokovnici opakovací SDM M870. Všechny eshopy v ČR mám prolezlé, z USA mi to nechtějí poslat (část zbraně-komplikace), čínské eshopy mají předpažbí a nemají pažbu a peníze, co za to chce Brownells za to nedám. Samonabíjecí brokovnice Browning.


Dřevo, nebo např laminát v podobě dřeva. Firma Browning vyrábí řadu zbrání známých jako samonabíjecí brokovnice Browning. Prodám brokovou kozlici Marocchi Zero(Marocchi 03) verze Trap, pevné zahrdlení, stavitelná pažba, vhodná pro praváka i leváka. Koupena nová za cenu přes 41.


Brokovnice je osazena jednou nebo více hlavněmi nejčastěji s hladkým vývrtem. Prodám stříbrný medailon do pistolové rukojeti. Medailon je ruční zakázková výroba z Rakouska, použitý materiál stříbro 92 vsazeno v polymeru.


Rozměry stříbra pak odpovídají tvaru a rozměrům. Nová broková kozlice BROWNING B 7je nádherná , technicky dokonalá a bezkonkurenčně vyřešená sportovní broková kozlice. Tovar ponúkaný v tomto výpredaji je dostupný iba v kamennej predajni spoločnosti Brokovnice s. Iba osobný odber v predajni na Zbrojný preukaz, nezasielame. Kč, vystřeleno za sezonu a půl cca 6. Brokovnice - opakovací, samonabíjecí, sportovní i lovecké brokovnice na prodej. Ide o tovar , ktorý bol dlhší čas vystavený vo vitrínach predajcov a môže ale nemusí niesť malé známky opotrebenia v zmysle malých oderkov, škrabancov atd.


MIROKU je licenčně vyráběný BROWNING v Japonsku, kvalitou zpracován. Kč Poštovné: Kč Preferovaný způsob platby: Hotově - osobní převzetí Platnost inzerátu do: 23. Je zachovalá málo používaná.


Brokovnice browning prodej

Tento kus byl zhotoven na zakázku, výběrové ořechové dřevo, pažba s pistolovou rukojetí, prodloužené zámky zbraně, zdobeno krásnými rytinami na přání. Otvorenie bazára zbraní slúži na zaplnenie sektora, ktorý v predaji zbraní na Slovensku chýba. Priadných nových zbraní 19. Nabízím k prodeji luxusní reprezentativní brokovnici - brokovou kozlici legendární model Browning B25. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Sport - Prodam brokovnici bazar. Podléhá zbrojnímu průkazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения