pondělí 9. července 2018

Vinařský dům velké bílovice

Stojí na krásném místě u rybníka mezi vinohrady, na kole odtud pohodlně dojedete do Lednicko-valtického areálu (UNESCO). Visitors can visit vineyards, explore the local wineries or attend a wine tasting in the local cellars. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Hosté si zde mohou prohlédnout vinohrady a ochutnat místní oceněná vína.


Vinařský dům velké bílovice

Ve všech pokojích je zdarma dostupné Wi-Fi. Prodej vstupenek bude probíhat od 11. Internetový obchod s potřebami pro vinohrad a sklep, sadařství, zahradu i dům.


Sommeliérské potřeby, dárkové zboží, sklo. Vinařský dům je budován ve. V našich vinicích pracovaly generace vinařů a našich rodin. Svou prací přebíráme jejich odkaz a tímto deklarujeme společný zájem na.


Vinařský dům velké bílovice

Populární herec, bavič, vypravěč Miroslav Donutil Vás navštíví se svojí one man show Na kus řeči. Skvělé historky, nové příběhy a zážitky nám připomenou, co vše se může přihodit na cestách. Guests can tour the vineyards and try prize-winning local wines. Free Wi-Fi is available in public areas.


V domě se nachází apartmánů s celkem lůžky. Společenská místnost na degustace, případně hostiny a rodinné oslavy. Dům má výborné technické zázemí a je vybaven nejmodernější technikou jako je. Každou rezervaci potvrzuje přímo ubytovací zařízení. Hledáte indickou restauraci nebo pizzerii ? Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně.


Vinařský dům velké bílovice

Ano, takhle jednoduché to je! S naší filtrací snadno najdete hotely, penziony nebo chaty s internetem, bazénem apod. Ubytování s ideální lokalitou zase najdete pomocí naší mapy. Velké Bílovice přehledně.


Telefonická objednávková služba. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Pod jednou střechou tady naleznete penzion, restauraci a vinařský provoz. Představujeme zde naši produkci kvalitních vín a nabídku služeb. Vyberte si novou nemovitost na sreality.


Vinařský dům velké bílovice

V penzionu je pro Vás připraveno pokojů dvoulůžkových, třílůžkový, 5. V tomto penzionu můžete zažít firemní akce, oslavy výročí, posezení i řízenou degustaci v moderním prostředí nového stylu vinných sklepů. Je umístěn přímo v centru vesnické památkové rezervace Pavlov. Adresa: ulice Na Návsi 77.


K dispozici jsou dva velké apartmány. Penzion Adamje sice menší, zato modernější. Každý má vlastní kuchyňský kout, obytnou část.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения