úterý 31. července 2018

Elektrická bruska na ztvrdlou kůži

Elektrická bruska na ztvrdlou kůži

Akumulátorová bruska na paty se safírovými krystaly a LED osvětlením pečuje o pokožku nohou. Extra hrubý váleček ošetřuje ztvrdlou a mozolnatou kůži. Jemný váleček pokožku dohladí a zanechá ji hebkou. Elektrická bruska AEG na ztvrdlou kůži.


Chcete, aby vaše nohy rychle a snadno vypadaly čistě, zdravě a atraktivně, aniž byste museli utrácet jmění? To výrazně zvyšuje její flexibilitu. Dokáže velmi jemně, ale i efektivně odstranit zrohovatělou a také ztvrdlou kůži nejenom na patách.


K tomu pomáhá princip fungování založený na využití otáčivých válečků. Pedi bruska na paty Klasik účinně odstraňuje ztvrdlou a odumřelou kůži na nohách. S touto bruskou budou vaše nohy vždy krásné a jemné.


Elektrická bruska na ztvrdlou kůži

Dopřejte svým nohám luxusní péči s voděodolnou elektrickou bruskou na odstraňování ztvrdlé kůže. Rotující váleček rychle a bezbolestně odstraní ztvrdlou kůži a zjemní pokožku. Bruska je určena pouze pro suché broušení, přesto může nabídnout velmi solidní komfort a ani co do výkonnosti a účinnosti vás jistě nezklame.


Chcete se zbavit těch ošklivých mozolů, suchých míst a prasklin snadným způsobem? Příslušenství zahrnuje kromě dvou. Předáte-li výrobek dalším osobám, předejte spolu s ním i tento návod.


Elektrická bruska na ztvrdlou kůži

S rotační hlavicí dokonale odstraníte ztvrdlou nevzhlednou kůži na vašich patách. Hlavice se dvěma brusnými válečky 2. Dvojice omyvatelných brusných hlav zajistí, že odstranění zrohovatělé kůže z vašich pat bude opravdu účinné. Bruska je funkční na dvě AA baterie a má pěkný bílý a modrý design.


Napájení brusky je zajištěno přes 4x baterie AA. Vaše chodidla mohou vypadat výborně a jemně bez námahy. Inovativní přístroj pro odstranění suché a ztvrdlé kůže na Vašich chodidlech. Snadná aplikace bez podráždění pokožky.


Elektrická bruska na ztvrdlou kůži

Vysokorychlostní 360° rotace snadno odstraní ztvrdlou kůži na patách 4. Voděodolný povrch Tělo přístroje je celé omyvatelné, můžete jej čistit pod tekoucí vodou 5. Snadné použití Nepotřebujete profesionální dovednosti, použití je snadné. Bruska je ze speciálního materiálu, který je drsný a tvrdý a při otáčení vám krásně odstraní suchou kůži. Bruska na paty Scholl je vlastně válec, který rotuje v rychlých otáčkách. Je to opravdu velmi rychlá a bezbolestná procedura. O kvalitní výkon brusky se stará akumulátor, který můžete nabíjet v dokovací stanici.


Díky tomu je přístroj bezdrátový a pohodlně se používá. Brusky a frézky na nehty vám pomohou lehce udržet tvar nehtů, který vyžadujete. Zároveň jsou velmi citlivé, a tak vám nesedřou kůži a nedojde tak k poškození kůžičky a dalším nepříjemným pocitům při modelování nehtů. Koupilo si zákazníků za 2Kč.


Hlídat podobné - Vyprodáno. Scholl velvet bruska na paty s diamantem 7Kč 4Kč. Trápí vás ztvrdlá a popraskaná kůže na patách? S bruskou na paty Personal Pedi už takové starosti mít nebudete.


Bruska jemně a bezbolestně odstraní ztvrdlou , nevzhlednou kůži na chodidlech a ošetří tak vaše nohy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения