pátek 27. července 2018

Jak se holit žiletkou

Je správné se holit po nebo proti směru růstu vousů? Vousy rostou různými směry, takže se běžně holíte jak po směru, tak proti směru jejich růstu. Holte se tím směrem, který je vám příjemný. Jak si oholit intimní partie. Pokud byste chtěli zkusit brazilskou depilaci, ale bojíte se horkého vosku na svých citlivých oblastech, hladké oholení vám zajistí ten samý vzhled a bezbolestně.


Dnes bych Vám chtěla předat tipy na to, jak si správně holit intimní oblast, tak aby nedocházelo k začervenání, zarůstání chloupků atd. Kvalita depilátorů se sice hodně zlepšila a stojky na principu wetdry, které můžete používat jak na sucho, tak ve vaně, jsou mnohem citlivější, i tak se ale bavíme o partiích, které byly určeny k něžnému zacházení. Nejčastější metodou, ke které se proto uchyluje spousta žen, je holení žiletkou. Ať už se připravujete na své první holení, nebo se holíte již léta, ale nevíte, zda to děláte dobře, tento článek vás naučí, jak se připravit, jak se oholit a jak pečovat o pleť, abyste dosáh. Je vědecky dokázáno, že lidská pokožka je nejcitlivější v brzkých ranních hodinách a je tedy nejvíce náchylná na „zduření“ a poranění.


Ať už se holíte žiletkou či vytrháváte chloupky voskem nebo epilačním strojkem, každá depilace má svá pravidla. Pokud chcete mít dokonale hladké nohy bez podráždění, zarůstajících chloupků, nebo jiných nedokonalostí, naučte se pár základních pravidel perfektní depilace. Na těle je mnoho míst, která si můžete holit a existuje mnoho různých prostředků a způsobů, jak toho dosáhn. Mnohem lepší přitom je vydržet ve sprše nebo ve vaně. Po přechodu ze strojků s rotační hlavicí nebo manuálního holení, může vaší pokožce trvat až měsíc, než se přizpůsobí novému způsobu holení.


Je to stejné jako s vlasy okolo čela: přechod z boční části na střední část potřebuje čas. Projděte si podrobný návod od Brauna, jak docílit dokonale hladkého oholení. Tento návod na mokré holení krok za krokem v krocích vysvětluje jak na to.


Víte, které ženy by se neměly holit žiletkou , proč nepoužívat jednorázové holítko víckrát, zda se správně holit po směru nebo proti směru růstu vousů nebo chlupů a proč správná hydratace pokožky přispěje k lepšímu výsledku? Není ovšem snadné to udělat správně. Ať už jste muž, nebo žena, postup je v podstatě stejný – jde o to zbavit se chloupků a vyhnout. Pro ty ostatní je na trhu k dispozici celá řada prostředků na holení - strojků, pěn, gelů a všelijakých kosmetických.


Správné oholení je umění. Ačkoliv by se mohlo zdát, že je jedno v jaké části dne tento úkon zahájíte, opak je pravdou. Naopak nejvíce odolná je v odpoledních a večerních hodinách, kdy. Dost bylo podrážděné čelisti. Jaký máte pocit na to, když si holka oholí hlavu do hola?


Omlouvám se za terminologii. Jako žiletku myslím ruční zařízení do ruky s jedním nebo více břity, které holí díky pěně nebo krému a strojkem, který má uvnitř motor a je vibrační nebo frézový, holí suchou i vlhkou tvář. Je lepší se holit strojkem nebo žiletkou s několika břity?


Každý se s tím však nějak musí vypořádat. Ty vousy nám prostě rostou. Statistiky říkají, že vetšina mužů jsou stále přitahovány k krásu ženských nohou. Klíčem k ženské přitažlivosti nejsou tolik tvar tela, protože jeho dobře upravené – zdravá pleť, sametová pleť, pedikúru a rovnomerné opálení.


Holení je noční můra některých mužů. Některým odolným jedincům nepřekáží jízda žiletkou v jakémkoliv směru, ideální je však holit se ve směru růstu ochlupení. To však platí pouze pro žiletky. Při použití elektrického strojku je vhodný krouživý pohyb po pokožce.


Vyvarujte se parfémovaným přípravkům, i těm s přídavkem alkoholu. Nejlepší je holit se večer. Tělo má dostatek času na uklidnění, vstřebání ošetřujícího krému a nezatěžujete ho ani vůněmi či deodoranty. Co si dále o podpaží přečíst?


Zkoušela jsem si ho holit žiletkou , ale vždy po holení mi zůstává takové „strniště“ a kůže je citlivá, často s pupínky. Nejvíce přitažlivé na mužích je podle výzkumů strniště. I to bohužel přeroste a vznikne problém s holením.


Přečetla jsem si, že mám kůži nejdříve na nějakou dobu namočit do teplé vody, aby chloupky změkly. Zkusila jsem, oholila a zase nic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения