pátek 20. července 2018

Plastové nádoby na kvas

Plastové nádoby na kvas

Uvedené sudy a kádě jsou skladem. V katalogu našeho e-shopu ABstore. Vás, jak velké výrobky budete potřebovat. Na základe rozhodnutia Hlavného hygienika SR sú vhodné aj pre plnivá potravinárskeho priemyslu. Produkty nájdete v rôznych prevedeniach a veľkostiach.


Plastové nádoby na kvas

Potravinářské plastové sudy vyrobené z HDPE jsou vhodné na přepravu a skladování potravinářských tekutin například ovocné šťávy, džusů, kvasů a vína. Vám usnadní manipulaci s těmito nádobami. Nádoba môže byť otvorená ako je sud či zatvorená ako je bandaska. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat).


Prodám plastové sudy-litrové(20-) a litrové(25-). S uzaviratelným víkem( na víku je těsnění na sponu), s úchyty, nové, nepoužité! Také nepoužívejte nádoby s malými otvory ( kvas nelze s nádob vylít), skleněné (lehce se rozbijí při manipulaci) a nádoby , které byly používané na různé chemikálie. Objem nádob by měl být dostatečný dle množství čerstvého ovoce s rezervou nejméně pro zachycení nárůstu objemu v počátku kvašení.


Plastové nádoby na kvas

Kvasná zátka je vyrobená z pevného potravinářského plastu. Držák skleničky a nádoby na tekuté mýdlo. Nabízíme také zahradní plastové sudy na dešťovou vodu. Barely na vodu či kvas s praktickými držiakmi, širokým hrdlom a šraubovacím uzáverom svojou malou hmotnosťou sú praktickým doplnkom každého vinára či chatára.


Ich kapacita je prispôsobená ich použitiu. Najčastejšie tieto objemové nádoby so širokým hrdlom využíva potravinársky priemysel. Predám plastové sudy ako nové po jednom použití z potravinárskeho priemyslu Vhodné na kvas , zrno, vodu, krmivá, uskladnenie čohokoľvek Mam 60L eur 120L eur 220l eur Odber osobný alebo doveziem viac ks. Některé typy sudů splňují požadavky na přepravu nebezpečných látek a jsou tedy certifikované pro přepravu dle předpisů RI ADR, IATA či IMDG.


V prípade nejasností nás kontaktuje na tel. Podvozek plastové nadoby Round Brute. Usnadňuje manipulaci s nádobami na odpadky. Plastové sudy modré na kvas s čiernym uzáverom 1až 1l – ks.


Nádrže s větším objemem najdete v kategorii podzemní nádrže. K nádržím na deštovou vodu nabízíme také bohaté příslušenství, jako jsou sběrače dešťové vody , kohouty a výpustné ventily, hadice na propojen í apod. Nerezové, plastové a drevené sudy, nádoby a nádrže na víno a mušt S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača. Slivky, ktoré zbierame opadané, môžeme plniť do sudov postupne v priebehu niekoľko dní.


Kvas z jabĺk vždy zakladáme naraz, nádobu nedoplňujeme. Hygienicky nezávadné plastové sudy. Ponúkané plastové sudy je možné využívať na skladovanie vody, kvasu, chemikálií.


Každá rastlina má iné požiadavky na kvetináče, do ktorých býva zasadená. Niektoré majú hlboké korene a potrebujú väčšie, vyššiu nádobu, iné zase majú korene bližšie k povrchu a preto sa im bude dariť skôr v širších a nie hlbokých nádobách. Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách.


PLASTOVÉ NÁDOBY NA ZDRAVOTNÍ ODPAD. Solnička a mlynček na čierne korenie, nepouživané,naplnené pred fotením,cena 6€ 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения