čtvrtek 5. července 2018

Docházkový systém

Kromě snímače otisků prstů jsou naše terminály vybavené také dvojicí kamer s IR přísvitem pro rozpoznání tváře. Unikátní řešení virtuálních terminálů řeší problém homeoffice, malých firemních poboček. Práce z domu s sebou přináší mnohé nezpochybnitelné výhody. Docházkový systétipů, jak efektivně zvládnout home office. Klidné prostředí bez hluku open office zvyšuje produktivitu a může se zdát, že vytoužená rovnováha mezi pracovním a soukromým životem je na dosah.


Online docházkový systém. Speciálně pro českou legislativu jsme vyvinuli docházkový systém online, který můžete jednoduše spravovat přímo z Vašeho prohlížeče. Elektronický docházkový systém je zcela univerzální a vhodný pro střední a velké organizace jakéhokoliv typu.


Pokud je součástí informačního systému, výrazně zjednodušuje a zefektivňuje práci zejména mzdovým účetním. Také vedoucí pracovníci snadno získávají přehled o přítomnosti či nepřítomnosti. Nejlepším pomocníkem pro evidenci docházky je online docházkový a přístupový systém Alveno.


Docházkový systém

Zapamatovat si přihlášení. Nastavenie spustenia WATT. Systém , který vám přinese přesnou kontrolu docházky vašich zaměstnanců, ušetří čas vaší účetní, a navíc jako přístupový systém poslouží i tam, kde je třeba omezit přístup. Systém slouží k nastavení přístupových práv osob do jednotlivých částí firmy s možností vizualizace.


Aktion docházkový a přístupový systém pro malé firmy. Zaznamenává docházku zaměstnanců snadno pomocí mobilu či tabletu. Systém obsahuje také modul pro evidenci provozu služebních aut, modul pro evidenci tištěné dokumentace firmy a modul podnikového stravování.


Docházkový systém

S jeho pomocí budete mít okamžitý přehled o Vašich zaměstnancích, návštěvách či vozidlech na parkovišti. Nabízí vyhodnocování odpracované doby, statistiky, aktuální informace o stavu přítomnosti a podobně. Moderní docházkový systém pro každého. Aktion je určen jak malým firmám, tak korporátním společnostem a institucím. Vedle přednastavené a finančně nenáročné varianty nabízí i zakázkové řešení pro náročné klienty.


Nejlevnější biometrický docházkový systém které bude za vás evidovat pravdivou docházku vašich zaměstnanců. Cloudové řešení dává docházkovému systému iTA velké množství výhod a předností oproti klasickým docházkovým systémům. Biometrická docházka ETEND. Spočítají Vám docházku na kartě a jsou často vhodnější než docházkový systém ! Tento docházkový systém v sobě kumuluje elektronické sledování docházky a zároveň umožňuje ovládání elektrického zámku dveří, tedy zabezpečení přístupu do sledovaných prostor.


Docházkový systém

Umožní Vám jednoduše sledovat docházku a přenášet odpracovanou dobu do mezd. Získáte přehled o pohybu pracovníků a kontrolu přístupu ke chráněným infor. Jsem opravdu vděčná, že jsme si vybrali právě firmu GIRITON jako dodavatele pro docházkový systém.


Tento systém má velmi příjemné prostředí, líbí se mi nadšení a aktivita lidí z GIRITONu a především jsem moc ráda za rychlost odezvy a snahu vyjít vstříc s našimi specifickými požadavky. Správa docházky Administrativa a vedení docházky, správa jednotlivých pracovních plánů a naprostý dozor nad docházkou konkrétních zaměstnanců – vše jednoduše a přehledně v jednom systému. Evidence docházky zaměstnanců nikdy nebyla dostupnější.


Přístupový systém PowerKey dokáže efektivně nastavovat přístupové oprávnění do jednotek slouží. Důraz byl kladen na spolehlivost, moderní vzhle logické řešení pomocí záložek a jednoduché ovládání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения