pondělí 1. dubna 2019

Vařič do auta 12v

Rychlovarné konvice do auta 12V i 24V, vařiče , varné konvice. Nejprodávanější sortiment. Varná konvice ALCA - 24V. Plynová kartuš pro vařič.


Outdoorový cestovní vařič na propan-butan, pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách,.

Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Ruční vysavač do auta na 12V , výkon 96W, pro suché i mokré vysávání.


Allride, Škoda a dalších. Ponorný vařič CARPOINT Ponorný vařič 12V 120W 15A stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu. Představujeme elektrickou krabičku na jídlo do auta InnovaGoods Gadget Tech!


Praktický jídlonosič, v němž si oběd ohřejete nebo ho uchováte teplý přímo v autě, nemusíte shánět mikrovlnku.

Skvělá pomůcka pro ty, kteří si vozí na výlety oběd s sebou a potřebují si ho snadno ohřát. Je to hračka, prostě připojíte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Internetový obchod s kamennou prodejnou v Chrudimi. Dobrý den, je ohřívač, když je na 12V s koncovkou do auta. Prodám retro ponorný vařič do auta.


Chybí: auta Varic 12v - Vyhľadávanie na Heureka. W Návod: - špirálu ponorte do vody a až potom, pri naštartovanom motore pripojte do zásuvky zapaľovača. Vařič ponorný na ohřev vody na Voltů a příkonem 2W.


To zde řešeno není, ale cílem je mít vařič , který bude napájen přímo z 12V. WhisperLite Internationale je jednoduchý a spoľahlivý varič a kompaktný varič dodávaný s palivovou. Carpoint Ponorný vařič 12V 120W 15A (Ostatní kuchyňské spotřebiče) Hodnocení produktu:. Cestovní ponorný ohřívač vody do auta nebo karavanu. Elektrické topné těleso je vybaveno háčkem pro uchycení na okraj hrnku nebo jiné nádoby.


Praktický a hlavně zcela funkční vysavač do auta do zásuvky 12V od zapalovače.

Výkon 48W zaručuje vysání i větších nečistot. Sběrnou část jednoduše odděláte a vyklepete. All Ride ponorný vařič 108W 12V Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Vybírejte si Outdoorové vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Nafukovací matrace do auta Praktická nafukovací matrace s dvěma adaptéry, které vyrovnají rozdíl mezi podlahou a sedadlem. Nafouknutím adaptéru vyrovnáte rozdíl mezi podlahou a zadním sedadlem - zároveň obsahuje otvor na uložení např. Adaptér a matrace jsou dodávány v kuse jako jeden celek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения