úterý 1. prosince 2015

Bezlepkový obchod praha

Nabízíme mouky, pečivo, vločky, kaše, těstoviny, omáčky, polévky, zákusky a další. Bezlepková pekárna Babiččina spíž je opět otevřena! Jak to u nás po rekonstrukci vypadá, se můžete přesvědčit sami.


Přijďte ochutnat naše pečené dobroty a také mexickou kávu a čaj ze Srí Lanky. Vybíráme nejlepší produkty na trhu a spolupracujeme s prvotřídními českými i zahraničními dodavateli bezlepkových potravin. Naším cílem je nabízet kompletní sortiment potravin určených pro bezlepkovou dietu v té nejlepší kvalitě a čerstvosti – od A do Z.

Každoročně připravujeme Fórum celiaků - Gluten Free Prague Expo, kde vedle odborných přednášek můžete navštívit stánky výrobců a prodejců bezlepkových výrobků, a v prosinci pořádáme Vánoční bezlepkový trh. Nakupujte potraviny a drogerii podle myšlenek zero waste. Praha má nyní obchod bezobalu, který ctí principy precyklace.


Zemidluh se již těší na Vaši návštěvu. Ucelený sortiment pro bezlepkovou dietu. Výrobky Schar, Bezgluten, Zdravý styl, Jizerské pekárny.


Celiakie je autoimunitní onemocnění sliznice tenkého střeva vyvolané nesnášenlivostí lepku (glutenu), které se může projevit v kterémkoliv věku. Proto pro všechny z vás, kteří jsou na bezlepkovou stravu celoživotně odkázáni, je tady náš bezlepkový obchod s širokou nabídkou bezlepkových potravin. Milí zákazníci, ve středu 15.

Zadejte oblast (např. PSČ, adresa, město nebo země) s cílem nalézt nejbližší obchody. Vás budeme těšit v PVA Expo Praha na Vánočním bezlepkovém trhu (hala č.6). Nabízíme Vám možnost stáhnout si poslední volné vstupenky na akci, a to na tomto odkazu.


Není problém najít obchod s bezlepkovými potravinami, ale zaplatit za ně. Chlebíčky Letná jsou prodejnou a výrobnou chlebíčků a lahůdek s dlouholetou tradicí. Kromě chlebíčků si u nás můžete objednat obložené mísy v několika variantách, šunkové závitky, slané dorty, vyhlášený bramborový salát a další výtečné lahůdkové saláty nebo pomazánky. Obchod vytvořen v PrestaShop. Prodej dia a bezlepkových potravin v Praze a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba DrStanek. Kauflan Globus Hypermarket,. Praha - Újezd nad Lesy, Starokolínská 4EL BIO je obchod se zdravou výživou a bio potravinami. Nabízíme bio i nebio potraviny, dětskou výživu, bio ovoce a zeleninu, bio maso, čerstvé celozrnné pečivo, ekodrogerii a biokosmetiku, různé mošty a šťávy, potraviny pro vegetariány, bezlepkáře a všechny, kteří mají rádi zdravé a kvalitní jídlo.


Vláčná a pevná struktura. Náš chléb má pevnou a vláčnou strukturu velice podobnou klasickému žitnému kváskovému chlebu. Speciální výživa pro různé typy diet, potraviny pro diabetiky, bezlepková dieta, bezlaktózové výrobky, zdravá výživa. Bělehradská 7 Praha 2. Vodičkova 3 Praha „Nabízíme širokou škálu magických potřeb pro praktikování magie.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Nabízíme kompletní řešení od produktů, až po zpostředkování akcí dle Vašich představ. Nechceme být jako ostatní - chceme být lepší. Milujeme svou práci pro dokonalý výsledek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения