úterý 6. listopadu 2018

Rowenta cf9220d1 brush activ 1000

Rotačná kefa kombinuje ionizačný systém s keramickým povrchom pre hebké a ľahko upraviteľné vlasy bez krepatenia obohatené. Tekintsd meg a termék információit. Základom je otáčavá sušiaca kefa osobitne navrhnutá tak, aby ste si mohli vyčesávať vlasy bez námahy a jedným pohybom, čo je rýchlejšie a ľahšie ako tradičné vyčesávanie.


Veškeré informace o produktu. Kulma vyniká i funkcí ionizace, která zajistí vlasy hebké a lesklé. Această perie rotativă combină sistemul ionic cu învelişul ceramic pentru un păr mai neted şi mai uşor de aranjat, iar jetul de aer rece oferă fixare de durată.

Free Shipping Available. Technologická novinka umožňujúca súčasné vysúšanie a tvarovanie vlasov. Tento rotační kartáč je vybaven funkcí automatické rotace, aby dosáhl souběžného vysoušení a napodobil postup kadeřníka pro dosažení výsledků v profesionální kvalitě. Má dva nástavce a jde velice jednoduše ovládat. Pokud si dáte záležet, vlasy pak vypadají skoro jako od kadeřníka a záleží jen na jejich typu, jak dlouho tak vydrží.


Je ovšem také pravda, že vytváření účesu s tímto k. Základem je otáčivý sušicí kartáč speciálně konstruovaný tak, abyste si mohli vyčesávat vlasy bez námahy a jedním pohybem, což je rychlejší a snazší než tradiční vyčesávání. Datorită perilor din păr natural, îi oferă părului tău cea mai bună îngrijire, fără a-l agresa, acesta devenind mai strălucitor şi mai mătăsos. Un look glam in fiecare zi!

Usuca si coafeaza parul in acelasi timp, datorita sistemului optimizat de distributie uniforma a aerului cald pe toata suprafata firului de par, iar generatorul de ioni impiedica electrizarea si efectul de par rebel, lasandu-I neted si matasos. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Následný popis je převzat od výrobce.


Ova jedinstvena tehnologija sprječava statički elektricitet, za sjajnu i glatku kosu. Vaše vlasy tak budú vysušené za veľmi krátku dobu. Kefy pre každú dĺžku vlasov.


Rowenta Brush Activ OLX. PROMO de DOAR lei! Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté. Brusch Activ je otáčavá vysúšacia kefa s automatickým otáčaním do oboch smerov, bez toho, aby vaše vlasy zamotali. Perfektná úprava a vysušenie s jedným príslušenstvom.


Rezultate 1-pentru how to disassemble rowenta brush activ.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Výkonný generátor iontů má zesilovače a tím vytváří až 40× více iontů pro dokonalé hladké, zářivé a lechce se upravující vlasy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения