pátek 16. listopadu 2018

Deka pro miminko

Dětská deka je nezbytnou součástí výbavy každého miminka. Dětské deky jsou vhodné do kočárků, postýlek i autosedaček. Lze je použít i jako přikrývky, zavinovačky nebo na hraní. Nabídka barev a provedení zaujme každou maminku. Ručně pletená deka pro miminko - Prošikulky.


Hrací deka pro miminko dokáže jeho smysly vizuálně a hmatově uspokojit, unavit (to občas potřebujete, že ano) a naučit nové dovednosti.

Ale jakou hrací deku vybrat? Na trhu najdete desítky hracích deček, dek a válecích podušek, které mají splňovat jediné – zabavit tvorečka na nejnutnější dobu. Bandorka háčkování KLIK. Krásné dopoledne šikulky, kdo sleduje moji skupinku, tak ví, že jsem teď několik dní pracovala na dece pro mim. Pro letní období je vhodná prodyšná bambusová deka pro miminko již od narození.


Materiál deky pomáhá miminku regulovat teplotu pro lepší a klidnější spánek. Miminko máme doma, sžíváme se a zjišťujeme, co všechno nám doma chybí. Takže jsem si stanovila další šicí metu – hrací deku pro miminko.

Brouček deka se jménem pro miminko do kočárku jaro-léto - bavlna bílé hvězdy na šedé. Novorozenecká čepička – kulíšek. Háčkovaný svetřík pro miminko.


Deka copánková Dolce Maxi. Potěšte v létě miminko dekou z příjemného materiálu, ve kterém se nezapotí. Takové vlastnosti mají letní deky z naší nabídky, které vašeho mrňouska v horkých letních dnech zchladí a zároveň dostatečně zahřejí, když teplota klesne. Od českého výrobce hraček, dětských doplňků a dárků s výšivkou Brodita. Deky pro děti dle materiálu.


Oštítkované: deka do kočárku, návod na pletení, pletená deka , pletená deka pro miminko , pletení Zvolené téma obsahuje celkem odpovědí. Do diskuze (hlasy) se naposledy zapojil uživatel Peťa a poslední změna proběhla před měsíců, týden Ahoj,hrací deka -tzn. Co se týče provedení, deka je háčkována od základního řetízku po řadách tam a zpět jednoduchým vzorem.


Ty se hodí především pro holčičku. Vzoreček je unisex, takže se deka bude hodit i pro chlapečky. Bavlna, Minky, Velvet, deka a polštáře pro miminko , hnízdečko pro miminko , zavinovačka z minky, deka do kočárku a autosedačky, dudlíky, kojenecké lahvičky, kojenecké potřeby, hračky pro miminka. Tak to je místo SOFIA - made with love stvořené jako pro Vás. Růžová dětská deka vyrobená z materiálu Wellsoft (1 micropolyesteru).


V chladných dnech jako přikrývka, jindy jako podložka na hraní. Když máte doma miminko , dečky se hned vedle látkových plen stanou absolutně nejpoužívanějším kouskem textilu.

Je ale jen málokterá deka pro miminko taková, jako je ta naše. Na jedné straně nejjemnější materiál z dvojité pr. Hrací deky pro miminka jsou velkým pomocníkem rodičů a zároveň velkou zábavou pro jejich dítě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Heitmann Flísová deka lední medvídek přírodně bílá. Měkká deka pro miminko ze série “Eisbärchen” Detaily: Rozměry ca. Videonávod jak si uháčkovat deku pro miminko zobraziť viac.


Bambulková deka do kočárku. Jednoduchá elegantní deka. Přikrývka pletená z bambulkové příze. Pletený pytel pro zahřátí mim. Výbava pro novorozence.


Připravili jsme pro Vás seznam věcí pro miminko , na které byste neměli zapomenout. Většinu věcí z výbavičky byste měli pořídit již před narozením miminka, ale některé můžete dokupovat i později.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения