středa 21. listopadu 2018

Froté se zátěrem

FROTÉ SE ZÁTĚREM , MAB trade. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Látka froté je ze 1 bavlny. Vyznačuje se velmi příjemným povrchem a vysokou nasákavostí.


Hodí se na župany, pyžama, ručníky a osušky a mnohé jiné.

V nabídce máme také froté s PVC zátěrem. Nejsme schopni ovlivnit barevnou kalibraci vašeho monitoru. Froté metráž s polyuretanovým zátěrem je vhodná pro výrobu chráničů matrací. Jednu stranu tvoří froté smyčka a ze strany druhé je polyuretanový zátěr. Složení: bavlna, polyester a polyuretanový zátěr.


Metráž s polyuretanem je nepropustná, ale zároveň prodyšná. Velmi kvalitní jemné froté , 1 bavlna v kombinaci s PU zátěrem na rubové straně. Froté se zátěrem Zpět do Speciální látky.

Toto froté je látka určená především na šití prostěradel a ochranných povlaků. Z vrchné lícové strany je materiál vhodný na ležení. Spodní zátěrová vrstva zabrání. Bavlněné froté se zátěrem je vhodné na výrobu přebalovacích podložek, pytlů na pleny. Jedná se o certifikovaný materiál.


Při šití nepoužívejte špendlíky ani nestehujte! Je nutné s materiálem zacházet opatrně, aby se laminace při šití a stříhání nepoškodila. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jako další novinkou v sortimentu je bílé froté s polyuretanovým zátěrem. Výborná věc do postýlek našich nejmenších, když přestávají nosit plenky a může se jim stát menší noční nehoda.


Také doporučujeme na přebalovací podložky pod miminka. Výborně chrání matraci proti protečení tekutin a zároveň je prodyšné. Froté prošívané, se zátěrem , nepropustné, vhodné např. Se zátěrem - voděodolné Dělitelné Nedělitelné REFLEXNÍ PRVKY NAŽEHLOVACÍ POTISK. Kvalitní froté prostěradla od českého výrobce firmy Dadka jsou napínací a mají vyměnitelnou gumu v tunýlku.


Popisem látky se snažíme nastínit Vám skutečnou barevnost. Z těchto důvodů si látku pečlivě vyberte a zvažte, zda Vám při.

Vážení zákazníci, barevné vyobrazení látek na Vašem monitoru nemusí věrně odpovídat skutečnosti. Z lícové strany má klasický froté háček, z té druhé je PUL zátěr, který zajišťuje nepromokavost látky. Tato látka je vhodná na nepropustná prostěradla do dětských postýlek, přebalovací podložky, vložky do podprsenky pro kojící maminky, látkové.


Jemné vložky s nádechem luxusu, které si Vás získají. Díky spodní vrstvě s flísem nebo s froté nekloužou během nošení po spodním prádle a dobře drží na místě. Tato varianta je určena pro denní použit. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Bílé froté s PUR zátěrem. Nepromokavé látky, které nabízíme jsou kočárkovina, pul , pul froté. Vrchní plocha je z froté. Boky prostěradla jsou ušita z pružného froté materiálu, který díky gumě v tunýlku, zaručí perfektní upevnění na matraci.


Výrobek je opatřen zdravotním atestem. Odstíny barev u fotografií zboží nemusí zcela odpovídat skutečnosti. Mohou se lišit v závislosti na nastavení Vašeho monitoru.


Nepropustné froté prostěradlo zabrání prosáknutí tekutin do vaší matrace. Praní doporučujeme na °C. V loňském školním roce jsem chystala svačinky do školky a skvěle se mi osvědčily ubrousky tvořené vnitřní vrstvou z PUR froté se zátěrem a vnější bavlněnou látkou, uzavíratelné na suchý zip. Prostěradlo je napínací, zakončeno do gumy.


Ubrousky si jistě můžete koupit, ale snadno je také vytvoříte doma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения