středa 28. listopadu 2018

Grahamový rohlík složení

Kromě těchto základních surovin se přidává voda, droždí, sůl a někdy i olej a zlepšující přípravky. Je dobré číst složení a zajímat se, co konzumujeme. Pokud tedy nechceme pečivo nikterak vyřadit, vybírejte alespoň kvalitní produkty a střídejte jejich druhy.


Ze g načerpáme energii 5kJ (1kcal), asi bílkoviny, g sacharidů, g tuku a g vlákniny. I grahamový rohlík je tedy vhodný pro delší zasycení.

Vytvořeno službou Webnode. Zásady cookies Prohlížením těchto stránek přijímáte soubory cookies, které slouží k vylepšení a personalizaci našich služeb a marketingu a ke společenské aktivitě. Pokud je ve složení uvedena na prvním místě hladká mouka a celozrnná až na druhém nebo třetím, nejedná se o celozrnný výrobek (výrobce všech druhů potravin musí uvádět suroviny ve složení podle množství tak, že na prvním místě je vždy ta, které bylo použito nejvíce).


Uložte si rohlík bílý do svého jídelníčku zdarma. Rozlišuje se obyčejný bílý rohlík (makový, kmínový nebo sypaný solí), celozrnný rohlík a vícezrnný rohlík v závislosti na přidaném posypu, semínkách anebo na druhu použité mouky. Speciálním případem je pivní rohlík či anglický rohlík. Využitelná energie g bílého rohlíku dosahuje 6kJ.


Jedná se o jedinečný celozrnný výrobek.

K výrobě je použita pšeničná grahamová mouka celozrnná. Celozrnná mouka dodává výrobku specifickou chuť, výrobek je ideální pro milovníky zdravého stravov. Vamex nutriční hodnoty a kalorická hodnota. Toasty jsou jednotlivě baleny (což zaručuje zachování čerstvosti) a jsou předem nakrájeny na dvě části. Grahamový toastový chléb si jednoduše obložte dle vlastní chuti.


Můžete si tak obložit toastů. Je to rychlá a vynikající svačina do školy či do práce. Kůrka je křehká a křupavá, zbarvená do okrové zlatavé barvy. Střídka je jemná a vláčná s rovnoměrně rozprostřenými póry. Hradecká Pekárna pro Vás každý den peče tisíce čerstvých výrobků.


Přijďte do jedné z našich prodejen nebo nás navštivte ve Vašem nejbližším obchodě. Já mám dojem že pšeničná mouka na grahamový rohlík je na přípravu kvásku. Celozrnné pečivo nekyne jen odpočívá a kyne až při pečení v troubě. Berte to tak že na grahamový rohlík obě mouky jsou pšeničné tak tento poměr mě přijde normální.


Pokud budete chtít tyto rohlíky tmavé místo čisté vody použijte meltu. Pečivo rohlík recepty, které budete milovat.

Ukázat složení kontakty na zákaznickou podporu. Rohlík vám pomáhá jíst zdravě. Pokud potřebujete pomoci obratem, prosíme využijte telefon nebo chat. Příprava těsta může být na kvásek z pšeničné mouky (viz.Máslový rohlík ) nebo smícháme všechny suroviny najednou. Dále svineme na rohlík.


Z této dávky vyrobíme ks-g. Upozornění na složení a informace o výrobcích Snažíme se aby veškeré informace o výrobcích a jejich složení bylo maximálně správné a jasné, stává se,že výrobci změní složení výrobku aniž by o tomto kroku informovali. EAN kód: PR ŮVODNÍ DOKLADY O VÝROBKU: Dodací list je p ředán řidi čem s dodávkou zboží.


Faktura je p ředána řidi čem s dodávkou zboží, nebo poštou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения