úterý 13. listopadu 2018

Mačeta kukri

Rukojeť se vyrábí z odolného polymeru nebo kvalitního dřeva. Mezi populární provedení patří kukri , které má koncipovanou váhu do hlavy mačety, což. Our Kukri Machetes are those workhorses. They are available in three sizes, one has a thirteen inch blade, our seventreen inch Magnum model and the new Royal kukri with a fourteen inch blade. All three are ready to plow through the toughest chores life can dish out.


Each features the distinctive weight-forward balance of our top-of-the-line. The Kukri , sometimes known as a Gurkha Blade, is a large knife, similar to the machete, made popular as an all-purpose cutting tool from Nepal. Kukris traditionally have parts to their blade: a pointed tip for stabbing, a wide midsection for chopping, and a narrow area near the handle for whittling and carving. Má koncipovanú váhu do hlavy mačety, čo umožňuje účinnejší sek. Táto mačeta môže nahradiť malú sekerku.


Súčasťou modelu je nylónové puzdro so zapínaním na suchý zips. S mačetami sa presekáte hustým porastom, alebo nasekáte drobné drevo. Kukri sú pôvodne nepálske bojové nože a sú určené na náročnejšie sekanie napríklad hrubšieho dreva. Majú špeciálne zahnutú čepeľ, čím sa dosahujú ešte lepšie vlastnosti pri sekaní.


V Afrike to bola panga, vo Filipínach šalát, v Indonézii parang, v Thajsku a Nepále kukri. Cold Steel Latin D-Guard Machete Latin D-Guard je hibridna mačeta k. Tradičná a legendárna zbraň Nepálu je mačetový nôž Kukri. Kukri má robustnú čepeľ, ktorá je zahnutá a smerom ku špičke sa rozširuje.


V podstatě neexistuje nůž, který by předčil dobře udělaný Kukri. Je pravda, že nejlepší nože Kukri , které mimochodem také nabízíme, stojí pořádné peníze. Tato mačeta může nahradit malou sekyrku. Součástí modelu je nylonové pouzdro se zapínáním na suchý zip. Sice nejsou skladné nebo nenápadné, svou práci však odvedou bez odmlouvání.


Stejně jako nože se jejich konstrukce skládá z če. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Royal Kukri Machete je stylová mačeta , která se inspirovala legendárním Kukri nepálských Gurků.


I přes to však jde o velice efektivní pracovní nástroj s vynikajícími. Mačeta ODL Alpina Sport. Těžiště čepele je směřováno dopředu, což umožňuje tvrdé údery za použití menší síly.


V našich krajinách se stává kukri výborným pomocníkem trampů, kteří s ním odvedou větší práci než s loveckým nožem. Kukri je tradiční zbraň nepálských Gurkhů. Tu nejtvrdší práci odvedou kukri Mamooth a Tracker od. Kč není skladem Kód: CS97KMPS. MTech JUNGLE MASTER JM-0MACHETE OVERALL Na objednávku.


Tento nástroj je velice všestranný, protože může být používán nejen jako nůž, ale i jako sekera. Prodaja mačeta u malim oglasima sa slikama, opisom i cijenom. Velik izbor rabljenih i novih mačeta na oglasniku Njuskalo.


Pogledajte ponudu mačeta u Hrvatskoj i regiji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения