čtvrtek 15. listopadu 2018

Cetris basic 12mm

Jsou lehčí než tradiční cementovláknité desky, jejich pevnost a odolnost proti povětrnostním vlivům, mrazu a plísním je řadí před štěpkocementové nebo sádrokartonové desky. Nápady nejen pro kutily. Nehořlavost - Cementotřísková d. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Cetris Akustic ir krāsota cement-skaidu plāksne, kurai ir vienmērīgi izurbti caurumi ar diametru 12mm.

Tieši šāda tehnoloģija, plāksnei ļauj absorbēt skaņu. Salīdzinot ar citām skaņas izolācijas plāksnēm, Cetris Akustic Finish ne tikai nodrošina labu akustiku, bet arī mehāniskās īpašība (piemēram bumbu spērienus). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. CETRIS Deska CETRIS BASIC tl. Lze dodat i desky tloušťky 3 3 a mm.

Desky dodáváme řezané na zákazníkem požadovaný rozměr, se zaoblenou nebo sraženou hranou pod úhlem 45°, frézované od tl. Po dohodě lze dodat i desky tloušťky 3 3 a mm. Po dohode je možné dodať aj dosky hrúbky 3 3 a mm. Dosky dodávame rezané, na zákaznikom požadovaný rozmer (maximálny rozmer pri rezaní je obmedzený podľa rozmerov dosky), so.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Cementotriesková doska s hladkým cementovo šedým povrchom. Nově přehlednější a rychlejší.


Plāksnes ir piemērotas kā gatavais gala apdares materiāls vai krāsojams ar caurspīdīgu krāsu, ja nepieciešams saglabāt oriģinālo cementa krāsu. Virsmas apstrāde palielina plāksnes aizsardzību pret nelabvēlīgu laika apstākļu ietekmi un pagarina tās mūžu. Poskytované služby jsou stejné jako u desek BASIC. Postupně se nabídka rozšiřovala, přibylo množství služeb jako např. Minden a bútorgyártáshoz.


Cementotřískové desky jsou určeny především jako konstrukční materiál v případech, kde je požadována současně odolnost proti vlhkosti, pevnost. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Povrch tvoří reliéf imitující strukturu dřeva nebo břidlice.

Jos yra lengvesnės nei įprastos cemento pluošto plokštės, o jų atsparumas oro sąlygoms, šalčiui ir pelėsiui – didesnis nei cemento ir medžio drožlių ar gipso kartono plokščių. Kde a jak je možné desky zakoupit. Cetris deska je cementotřísková deska s hladkým přírodním cementově šedým povrchem.


Cena je uvedena za mnikoli za celou desku. Dodací podmínky Při odběru min. Platba je možná pouze převodem. Doprava je v režii dodavatele.


Cetris Finish krāsota cementa skaidu plāksne ar gludu virsmu. Tas ir piemērots kā gatavais gala apdares materiāls iekšdarbiem un fasādēm. Inzerát Cetris v okrese Přerov, cena 125Kč, od cagi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения