čtvrtek 29. listopadu 2018

Jurský svět indominus rex

Jurassic World Evolution - THE BIGGEST TAKEDOWN! Doufám že se Vám dnešní video bude líbit. Jestli ano budu rád za like, odběr.


Tahle animovaná nekoncepční bláznivina zcela jasně ukazuje možnosti 21. Což je ale její jediná výhoda. Není se celkem čemu divit. Osobně bych čekal, že se animované věci dělají hlavně pro děti.


Unsubscribe from Baxtrix? Hrají: Chris Pratt, Bryce Dallas Howar Ty Simpkins, Nick Robinson, Irrfan Khan Před dvaadvaceti lety tragicky skončil sen excentrického milionáře Johna Hammonda. Poslední informace však mluví o tom, že půjde pouze o první z celé nové série snímků s touto. Byl uměle vytvořen v laboratoři týmem vědců, mezi které patřil i Dr. Na jeho vytvoření bylo použito DNA různých theropodních dinosaurů (Tyrannosaurus, Velociraptor, Majungatholus, Carnotaurus, Giganotosaurus a Rugops) a také několika současných zvířat např.


On není nevinný - on je vinen! A když se s ním střetnete, budete litovat. Při stisku tlačítka na ocasu otevírá tlamu a děsivě řve. Figurka pasuje ke stavebnici Lego.


Obří figurka dinosaura měří přibližně cm. Vhodné pro děti od let. Jurský svět představuje nového dravého dinosaura.


Indominus Rex má pohyblivé všechny končetiny, hlavu a otevírací tlamu. Oficiální stránky stejnojmenného filmu se totiž tváří jako web skutečného jurského světoparku a skrývá řadu překvapení. Nový hybridní druh dinosaurů, vytvořený týmem genetiků Jurského světa, Indominus rex je obrovský, zuřivý a plný neznámého potenciálu. Indominus uteče ze svého výběhu a rozpoutá v Jurském světě pravé peklo.


Zastavit ho a zachránit všechny může jedině odvážný talentovaný krotitel zdivočelých dinosaurů Owen Grady. Po rychlé a zběsilé honičce na motocyklech, která končí v hromadě kostek, se Owenovi a Claire podaří Indomina konečně dopadnout. T- Rex je na útěku a vystrkuje drápy! Předškoláci si možnost zachránit situaci s Owenem Gradym v jeho autě doslova zamilují. S nadšením budou čelit i obrovskému dinosaurovi, před kterým je potřeba uprchnout, vylézt na strážní věž a zavolat posily.


Zásilky denně odesíláme - PUDI. Tato velká figurka se skutečně pohybuje a posunuje tak zábavu na zcela novou úroveň. Tvůrci nechali nahlédnout do Jurského světa, který naváže na Jurský park, v premiérové upoutávce.


Na ostrov je vyslána skupina žoldnéřů pro vzorky kostí Indomina rexe z laguny, aby bylo možno vytvořit nového geneticky modifikovaného hybrida: indoraptora. Inzerát JURSKÝ SVĚT INDOMINUS REX CM, SVĚTLO, ZVUK v okrese Praha-zápa cena 800Kč, od Mirekna Sbazar. Popis: Prodám JURSKÝ SVĚT INDOMINUS REX CM, SVĚTLO, ZVUK, je nepoužívaný, jen bez originální krabice. Nejlevnější e-shop LEGENIO.


Zboží za akční ceny, slevy. Do svých rolí se vrátí jak Chris Pratt, tak Bryce Dallas Howard a opáčko si dají i některá jména za kamerou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения