středa 7. listopadu 2018

Robotický vysavač s vytíráním

Robotický vysavač s vytíráním

Vysavač s vytíráním zvládne suchý i mokrý úklid najednou, což ušetří spoustu času a námahy. Podle vlastních požadavků na úklid si můžete pořídit jak tyčový tak robotický vysavač s mopem. Pamatuje si, kde už uklízel, a ví, kde uklidit zbývá. Nenaráží do překážek, nepadá ze schodů a úklidem pokryje až místnosti. Nevýhodou těchto chytrých vysavačů je vyšší pořizovací cena.


Automatický vysavač zvládne jak suchý, tak mokrý úklid. Robotické vysavače s vytíráním. Takové modely jsou označovány jako hybridní a skrývají se pod označením robotický vysavač s mopem ( s vytíráním ). Samotný robotický mop může mít podobu jednoduchého, ale i sofistikovanějšího přístroje.


S funkcí odloženého startu můžete úklid naplánovat až na čas, který vám vyhovuje – v y přitom vůbec nemusíte být doma. Intelligent navigation systém a magnetická či virtuální zeď pak vysavač navedou na optimální trasu a jasně určí, kde má a nemá uklízet. Odpověď je jednoduchá – pořiďte si robotický vysavač. Doba, kdy je robotický vysavač variantou jen pro vyvolené, je dávno pryč. Dnes si robotický vysavač z důvodu nižší ceny a vyšší dostupnosti může dovolit téměř každý.


Než si robotický vysavač pořídíte, je nutné se seznámit s možnostmi, které trh. Málokoho doopravdy baví vysávat. Je to činnost, která zabere spoustu času, potu a dřiny, a musíte ji navíc znovu a znovu opakovat. Chytrý robotický vysavač druhé generace na čištění koberců a tvrdých podlah s vysokým výkonem a plně automatickým provozem, který dokáže i vytírat. Tento robot kromě vysávání i stírá podlahu.


Lze ho ovládat pomocí mobilní aplikace Concept Home nebo přiloženého ovladače. ETA Moneto AquaPlus tyčový a ruční vysavač s mopem 3v- Duration:. Dnešní uspěchaná doba klade na běžnou údržbu domácnosti nemalé nároky. Právě proto je třeba si jej co nejvíce a efektivně zjednodušit.


Naše nabídka Vám předkládá velmi snadné řešení! Má výkonný motor s vysokým sacím výkonem a nízkou hmotnost. Systém vytírání podlahy funguje tak, že nečistoty jsou pohlcovány mezi vlákny mopu. Dobrý den, máme vysavač Robzone.


Už po třetí ho posíláme se stejnou závadou na reklamaci. Přijde po měsíci a hned po zapnutí dělá, to proč jsme ho na reklmaci posílali. Tak si říkám, že bych chtěl vidět toho jejich technika.


Robotický vysavač s vytíráním

Ale jinak jsme s vysavačem spokojení. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. A jelikož se robot pohybuje systematicky, pokrytá plocha může být opravdu veliká (záleží od členitosti, nábytku, atd.).


Vítejte na stránkách specialistů na robotické vysavače. Pokud hledáte robotický vysavač nebo potřebujete poradit tak jste na správném místě. Jsme tým plný odborníků, kteří jsou ochotni se Vám plně věnovat a zodpovědět všechny Vaše dotazy.


Pokud nevěříte přijďte se osobně podívat na některou z našich prodejen. Na hladkém povrchu se uplatní i robotický vysavač s mopem, kdy antistatická textílie na mopu zachytí i ty nejjemnější částečky prachu. V některých eshopech ho najdete skrytý pod názvem robotický vysavač na vytírání, ale jedná se o totožný produkt.


Dejte si však pozor, zda robot mopuje nasucho nebo namokro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения