pátek 2. listopadu 2018

Čištění interiérů aut sleva

Petr Hromada - čištění interiérů i exteriérů. Plzeň Pneuservis Bartoušek. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Naše firma se specializuje na služby v oblasti čištění interiérů automobilů a ručního mytí aut.


Spolehlivě se dokážeme postarat o vyčištění Vašeho vozidla - jak o znečištěný interiér, tak i o. Cena čištění je včetně dopravy.

Uvedené ceny jsou smluvní a jsou závislé na stavu znečištění. Zajímají vás výhodné nabídky na téma Čištění interiérů aut ? Vybírejte si z nabídek v kategorii Čištění interiérů aut ve slevě za akční ceny. Nabízíme Vám profesionální komplexní služby v oblasti ruční mytí aut Brno - čištění interiérů , exteriérů, leštění a voskování všech tipů automobilů.


Mezi naše služby patří i strojní renovace laku a provádíme taktéž ozonové čištění interiéru a klimatizace. Komplexní mokré a suché programy. Pojďte omrknout na Skrz.


Profesionální čištění aut ! Interiéry automobilů čistíme suchou i mokrou cestou.

Používáme profesionální čistící prostředky, které jsou šetrné k Vašemu vozu ve spojení s profesionálními stroji Kärcher. Výměra plochy k čištění probíhá výpočteplocha v m² × koeficient 8. Mytí a čištění auta parou v Praze. Hloubkové čištění , dezinfekce - interiéru auta. Parní čištění karoserie, disků a zádveří, interiér, čištění motoru. Slevy a výhody pro věrné zákazníky.


Abyste vyčistili interiér a karoserii svého vozu alespoň částečně tak jako naši profesionálové, budete potřebovat minimálně půl dne volného času. Naše metody čištění zkracují potřebný čas na minimum čímž šetří Váš čas a tím i peníze. Navíc Vás návštěva našeho centra bude stát výrazně méně než. Nepříjemný zápach, prach, špína, nebo roztoči, se vším si poradíme. S důkladným a šetrným vyčištěním si užijete opět pocit voňavého a čistoskvoucího interiéru.


Chemical Guys Corporation (detailing shop) se sídlem v Los Angeles - Jižní Kalifornii je globální výrobce světové environmentální autokosmetiky nejlepší TOP kvality, která se řadí mezi nejdokonalejší, nejúčinnější mycí, čistící, leštící, renovační, impregnační a detailingové světové technologie. Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět. To vše při dodržení přísných hygienických opatření.


Před létem si vždy v autě nechte zkontrolovat stav klimatizace. V servisech běžně dělají čištění klimatizace nebo doplnění klimatizace. Jsme odborníci na čištění interiérů aut.


Nejen karoserie vašeho auta si zaslouží pozornost. I vnitřní prostor je nutné udržovat v čistotě, abyste se ve vozidle cítili příjemně a pohodlně.

Pro čištění interiéru vozidel jsou vynikajícími pomocníky multifunkční vysavače a tepovače Kärcher např. Rovněž mytí exteriérů vozidel. Ostrava ruční mytí automobilů. Provádíme ruční čištění interiérů osobních aut , dodávek, off-roadů a autobusů.


Vysajeme a vyčistíme sedadla, stropnici, zavazadlový prostor a ostatní čalounění. Speciálními přípravky ošetříme kožená sedadla. Plastové díly vyčistíme a nakonzervujeme.


Umyjeme okna, zpětná zrcátka a gumové koberce. Sleva 5Kč na kompletní čištění interiéru pro každého zákazníka, který již využil jakýchkoliv mých služeb! Vaše jediné Plusové mytí aut v Praze!


Naše nabídka ručního mytí aut obsahuje: ruční mytí aut , čištění interiéru aut a renovace laku v centru Brna. Ruční mytí aut a čištění interieru aut provádíme pouze profesionálními prostředky. Brna na adrese Špitálka kde se nachází Vaše ruční mytí aut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения